Sirket icin yapilan harcamalarin sirketten tahsili
O....n kumaşcılık kuruluşu olan M...n Tekstil' de 25/1/2008 tarihinde işe başlamış olup 27/2/2008 tarihinde istifamı vermiş bulunmaktayım. Bu tarihler arası çalıştığım süre zarfında firma için arzu edildiğinde fatura ibraz edebileceğim şekilde 130 YTL harcama yapmış bulunmaktayım. (M...n Tekstil Muhasebe Sorumlusu gider tablosu verilmiştir)
Çalıştığım dönemden kalan 1250 YTL ve 130 YTL masrafımı 16 gün geçmesine rağmen tahsil edemedim. Bu konu ile ilgili firmanızın yetkili mercileri ile bir görüşme talep etmekteyim.
Mahduriyetimi gözardı etmeyeceğinizi düşünerek en kısa sürede gerekli ilgi ve alakayı göstereceğinizi düşünüyorum.
Şimdiden ilginize teşekkur ederim
Yukarıda yazılı olan benım ayrıldıgım fırmaya attıgım maılın bır kopyasıdır fırma ıle aramda (tekstil sektorunun sorunu) hıcbır sozlesme olmamıstır ve bugun ıtıbarı ıle paramı hala alamamıs bulunmaktayım ne yapmalıyım ve bu fırmaya attıgım son maıl degıldır üç dört kere maıl attım ama bir cevap alamadım.
Re: Sirket icin yapilan harcamalarin sirketten tahsili
Ödenmeyen ücretinizi de şirket için yaptığını harcaöayı da (keyfi harcama değilse) almanız mümkündür. Vermiyorlarsa dava açmanız gerekir. Selam.
Re: Sirket icin yapilan harcamalarin sirketten tahsili
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Ödenmeyen ücretinizi de şirket için yaptığını harcaöayı da (keyfi harcama değilse) almanız mümkündür. Vermiyorlarsa dava açmanız gerekir. Selam.
ama ne bır sozlesme ne bır kagıt var elımde sadece ıkı sahıtım var orada calıstıgıma daır sızce nasıl bır yol ızlemelıyım fırmayla bır daha ırtıbata gecıp davacı olacagımı soylemem bır sonuc yaratırmı