-
Belediye-zabıta,KPSS
slmm millet benim aydınlatılmam gereken bir mevzuu var bana yardımcı olursanız sevinirim.
belediyelerin duyurduğu zabıta alımı için verilen duyuruda hem lise hem önlisans hemde lisans mezunlarının bu hakka sahip olduğu duyrulmuş ama memur alınınca belediye başkanları yada yönetim kurulu artık tam bilmiyorum hep lise mezunlarını bu sözlü sınava sokuyor diğer önlisans ve lisans mezunlarını almayacağını söylüyor yada kpss puan sıralamasında önlisans lisans ve lise hepsini aynı kefeye koyuyor. sizce lise önlisans yada lisans olarak ayırıp kpss sıralamasına bırakması gerekmiyormu ? sizce bu hukuken suçmudur ? suç ise bizim ne yapmamız gerekir yada hangi kuruma dilekçe yazmamız gerek. yardımlarınızı bekliyorum.
duyurular sayfasında lise önlisans ve lisan mezunlarının bu hakkı olduğu söyleniyor.
-
Re: belediye-zabıta
lütfen bir bilgisi olan yardım etsin. eğer benim hakkım yeniliyosa gereken nese yapacam. gerekirse başbakanlığa dilekçe göndercem. bilgisi olan herkesten yardım istiyorum yarın sınav yapılacak sınavdan önce eğer hakkım varsa başbakanlığa dilekçe yazıp adalete çağıracam.
http://www.tuzluca.bel.tr/haber.php?n=bak&i=29
-
Re: belediye-zabıta
anlaşılan kimsenin bilgisi yok bu konuda :(