Kamu konutları ile ilgili
Kamu konutları ile ilgili bir konu.Oturmakta olduğumuz kamu konutlarında yapılan inceleme sonucu balkonlarda bulunan çanak antenlerin kaldırılıp yerine merkezi yayın kullanılması üst makamlar tafından yazılı olarak kurumumuza bildirildi.Lojman yönetim kurulu başkanı konutlarda oturan herkesin katılmak zorunda olduğunu söylüyor.Yapılacak olan merkezi sistem için harcanacak masraflara,üç ay içerisinde atama olacağımdan dolayı katılmak (ödemek) istemiyorum.Bu konunun kanuni bir zorunluluğu var mıdır.? Ne yapmalıyım.? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Re: Kamu konutları ile ilgili
Arkadaşlar konu hakkında fikri olan hiç kimse yok mu?:(
Ödemek zorundasınız 3 ay değil 1 gün bile olsa...
Alıntı:
Av.Bingöl Zekeriya Bengier rumuzlu üyeden alıntı
Ödemek zorundasınız 3 ay değil 1 gün bile olsa...
İlginiz için teşekkur ederim fakat sorumda belirttiğim uygulamanın yapılması kesin olarak yazılı metinde bildirilmediğinden, sadece mevcut olan çanak antenlerin kaldırılması yönünde yazı yazıldığı, yapılacak yenı uygulamayı lojman yönetim kendisi görüş olarak bildirdigi oy cokluğu olamadan karar aldığını, canak antenlerin kaldırılmasının ve yerıne baska bir sistem (merkezi yayın) yapılması için bir tarih bildirilmemesi, işlemin 5 ay sonrada yapılabilirliğini göstermezmi.Tesekkur ederim