Yedi - emin'in sorumlulukları nelerdir?
İyigünler ben bir alacağımdan dolayı x isimli şahsa icra davası açtık şahıs mal beyanında bulunmaadı ve bizimlede hiçbir şekilde irtibata geçmedi avukatım 1 mart c.tesi günü icra takibine şahsın evine gittiğinde eşyaların yedi emine götürülmemesini borcu 21 mart tarihinde ödeyeceğini belirtmiş bunun üzerine avukatımda eşyaları şahsın eşinin üzerine yedi emin olarak evrakları imzalatmış daha sonra borçlu şahıs evdeki hacizli malları alıp başka bir yere taşımış ve eşinede eşyaları nereye götürdüğünü söylememiş 21 martta borç ödenmeyince avukatım şahsın evini aramış şahsın eşi telefona çıkmış ve şahsın 1 hafta önce haciz edilen eşyaları götürdüğünü ve bir haftadırda eve gelmediğini sadece telefonla aradığını belirtmiş şimdi nasıl bir işlem yapılması gerekir yedi emin tayin edilen eş mağdur bende 22mart günü avukatımla eve gittiğimizde evde sadece maddi değeri olmayan eşyaların kaldığını diğerlerinin olmadığı gördük şahsın eşide evde 1 çocuğunla bizi ağlayarak ve korkarak karşıladı şimdi benim ne yapmam gerekir şahsın eşi zaten mağdur durumda ama bende alacağımdan dolayı mağdurum, mağdur eşe yasal olarak nasıl bir işlem yapılır ve ne ceza alır bu konularda yardımcı olursanız memnun olurum?
Re: Yedi emin'in sorumlulukları nelerdir?
anlaşılan bu sitenden bana yardımcı olacak kimse yok!
Re: Yedi emin'in sorumlulukları nelerdir?
Alıntı:
efeyirmi rumuzlu üyeden alıntı
anlaşılan bu sitenden bana yardımcı olacak kimse yok!
Sayın Efeyirmi,Avukatınız sie bir telefon kadar yakın.Zaten avukatınız gereğini yapacaktır,siz isterseniz tabi.