Re: Boşanma Davamla Ilgili
Karışık bir durum. Mutlaka bulunduğunuz yerde profesyonel yardım alın.
Bildiğim kadarı ile 2002 yılında sonraki alınan herşey ortak sayılıyormuş,ben eşimi terkettikden sonra borç ödemek zorundaydım eşim ödemedi borçları şimdi arabayı sattım ve borçları kapadım, ödediğim borçların faturası belgesi mevcut arabanın parasını nerelere harcadım ise faturası belgesini kanıt olarak göstericem, hakim araba parasının yarısını ona ödememi istermi? ama ben arabanın bir kuruşunu kendim için haracamadım borçları ödedim kredi kartı, ev eşyası, beyaz eşya borcu vs gibi, yani birde ödediğim eşyayıda eşim aldı götürdü ben ödedim borcu :(
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Karışık bir durum. Mutlaka bulunduğunuz yerde profesyonel yardım alın.
Evet karışık bir durum ama sizde avukat olarak fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum, sonuçta sizde profösyoner bir insansınız dimi :)
Alıntı:
garip8688 rumuzlu üyeden alıntı
Evet karışık bir durum ama sizde avukat olarak fikrinizi beyan ederseniz memnun olurum, sonuçta sizde profösyoner bir insansınız dimi :)
Doğrudur. Ben profesyonelim. Siteden iş kabul etmiyorum. Evlilik birliği içerisinde edinilen bütün mallar ortaktır.
Alıntı:
Doğrudur. Ben profesyonelim. Siteden iş kabul etmiyorum. Evlilik birliği içerisinde edinilen bütün mallar ortaktır.
İşle alakalı değilki burdaki amaç bilgilendirilemk insanları yani biz üyeleri siz profösyonel avukatlar yada profösyonel olmayan avukatlar :) fikir alışverişi yani yazmış olduğum konu ile ilgili daha açıklayıcı ve bu anlattıklarımdan kimin daha bu davada sonuç alabileceğini tabiki hakim karar vericektir ama bu anlattıklarım benimmi yoksa karşı tarafınmı kazanma ihtimali veye kaybetme ihtimali yüksektir, sonuçta ben elimdeki tüm kanıtları belgeliyorum onun belgeleyecegi herhangi birşey yok çünkü herşeyi ben aldım ve ailem aldı biz ödüyoryz :) bilmem anlatabildimmi
Net olarak anlatmak istediklerim şudur
1:Evlilik içindeki tüm eşyaları ben aldım ve ailem aldı hepsinin faturası belgesi mevcut bizim tarafımızdan alındığına ait
2: Alınan arabamızın ruhsat benim adıma ve altınlarım bozularak alındı
3: Bir bayan olarak herşeyi ben yapmış ve almış bulunuyorum kısaca
4: Sattım arabayı ve borçları kapadım, faturası, belgesi var ödediklerimin arabanın parası ile neler ödemişim :)
5: Ortak mallar oldugunu anladım evlilik içinde ama, ortak malların yarısını eşim tarafından götürüldü ve halen borcunu ben ödemekteyim
6.) Neyin tazminatı alacakki benden :)
7: Asıl benim almam lazım tazminat benim hakkım hem ben borç ödiyim hem eşyamı eşim kullansın revamı bu :)
Sakin olun... Emrivaki yapmayın. Sıkıntıya gelemem. Hele gergin insanları hiç çekemem.
Alıntı:
Sakin olun... Emrivaki yapmayın. Sıkıntıya gelemem. Hele gergin insanları hiç çekemem.
Sayın Avukat bey siz benimle dalga geçiyorsunuz sanırım :) yoksa yanlışmı algılıyorum sinirlenmiyorum sadece burdaki sorularıma bilgi sahibi ve beni aydınlatıcak doğru yönlendirecek cevaplar arıyorum
Alıntı:
garip8688 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Avukat bey siz benimle dalga geçiyorsunuz sanırım :) yoksa yanlışmı algılıyorum sinirlenmiyorum sadece burdaki sorularıma bilgi sahibi ve beni aydınlatıcak doğru yönlendirecek cevaplar arıyorum
Soru mu soruyorsunuz..Hoşunuza gidecek beyanları mı duymak istiyorsunuz? Kendiniz okuyor ve dinliyorsunuz. Evlilik birliği içerisinde edinilken bütün mallar ortaktır.