Tuncay Özkan ne zaman tutuklanacak? Tahminlerinizi bekliyorum. Ya da başka kimler tutuklanacak? Öngörülerinizi denemeye ne dersiniz??
Tutuklandı mı yoksa......?
Printable View
Tuncay Özkan ne zaman tutuklanacak? Tahminlerinizi bekliyorum. Ya da başka kimler tutuklanacak? Öngörülerinizi denemeye ne dersiniz??
Tutuklandı mı yoksa......?
Vatan milliyet gibi gazatelerin yazarlarından tutuklanan olmayacağını Fehmi Koru zaten açıkladı. Bence basın yayından öğretim üyelerinden ve siyasetten başka tutuklama olmaz. Onlar almıştır mesajı... Bürokrat ve siyaset üstü kesimlere bakmak lazım. Kanadoğlu diyorum ben. Savaşta olabilir.
Yazılı medyadan sonra şu siteleride hizaye sokmak lazım diye düşünebilirler. Bu bir hukuk sitesi. Dolayısıyla savcıların gözünden kaçma olasılığı düşük bir site. Siteden çok tutuklanan olur diyorum.
Siteden ilk aday ben olmak istiyorum.
Bence Mr. Tayyip Turan Çömez için de iyi düşünmüyor....
Tuncay dan sonra adayım Sn. Çömez................
Sn. Vural Savaş sürpriz yapabilir.
Saldiri Ataturkculere yapildigina gore , ADD Genel Başkanı Emekli Orgeneral M. Şener Eruygur'un hedef alinmasi cok olasidir diye dusunuyorum..
Savcının "çömez"lerle işinin olacağını sanmıyorum. "Çömez"lere sıra gelinceye kadar....
Bu sitede,Abbas Bey dışında herkese teker teker sıra gelecek,sıranızı bekleyin,kavga etmeyin... :o
Tuncay Özkanla resimlerim var "çömezler" sınıfına dahil olurmuyum acaba?
Bence , bu forumun adını "Karamurat benim" olarak değiştirsek vallahi raiting (reyting) patlaması yaparız.:o
KARAMURAT BENİM
Hedef göstermek gibi olmasın ama kalan % 53 desek nasıl olur? :o
Bence bir resimle çömezler sınıfına bile girilemez, daha iyi daha göze gelir deliller gereklidir.