merhaba,
önce bir konuya msj yazdım ama konuya eklenmedi..sonra yeni bir konu açtım konu da foruma yansımadı neden olabilir?
Teşekkürler
Printable View
merhaba,
önce bir konuya msj yazdım ama konuya eklenmedi..sonra yeni bir konu açtım konu da foruma yansımadı neden olabilir?
Teşekkürler
Okusaydınız görürdünüz bazı bölümlere admin onay vermeden mesaj çıkmıyor
---------------------------
Katılımınız için teşekkür ederiz. Kurallarımız gereği iletiniz, yönetim tarafından okunup onaylanmadan yayınlanmayacaktır. Lütfen iletinizi tekrar etmeyiniz, bu bölüme ilişkin duyurumuzu okuyunuz. Forum alanına dönmek için bekleyiniz...
--------------------------------
Böle bişi çıkması lazım karşınıza çıkmıştırda :)
bence bu uygulama çok saçma her konuya yazılan mesaja onay mı bekleyeceğiz bunun yanında birine pm ile hukukla ilgili bir soru sormak istesek soramıyoruz 9 msj yazmamız gerekiyormuş
Birçok üye bilir ki çok sınırlı forum kategorilerinde onaya tabilik söz konusu. Özellikle siyaset ve gündem konularında malesef sağladığımız imkanı kötüye kullanmak isteyenler, slogan atmak isteyenler olduğundan ve biz üyelerimizi bu tip uygunsuz iletilerle rahatsız edenlere karşı korumak istediğimizden bu tip bir uygulamayı kurulduğu 2002 senesinden beri devam ettiriyoruz. Kısacası bu tip kurallar ve kontroller yine site üyelerini yani sizleri koruyan uygulamalar. Sanırım buna itirazınız olmaz.
Tabi Başkentli adlı üyemiz gibi sabrımızı ölçmeye çalışan veya bakalım kendimi attırabiliyor muyum diye düşünen üyelerimiz de işte bu forumda olduğu gibi ÖNCE forumu açan kişinin haklarına tecavüz etmiş oluyorlar. Akabinde de hoşumuza gitmese de sitenin dışına doğru bir yolculuğa çıkarılıyorlar.
Ciddi forum sitelerinde yapilagelen bir uygulamadir bu , sasilacak bir durum yok.
Kısa mesajla durum size bildirilir.