Vermedikleri kursun senetleriyle tehdit ediliyorum
Merhaba,
Eğitim için bir kursa başvurdum ve 3 tane farklı eğitim için tek bir sözleşme yapıldı her bir eğitim için ayrı sözleşme yapılmadı. Ama sadece 2 eğitim verildi bunların parasını ödedim ve senetlerimi aldım.
3. eğitim olan ingilizce verilmediği halde benden ödeme yapmam isteniyor ve senetlerin bazılarının vadesi doldugundan beni icraya vermekle tehdit ediyorlar.
Almadığım bir eğitimin parasını neden ödiyimki! Böyle bir durumda ne yapmalıyım yasal olarak hakkımı nasıl arayabilirim?
Teşekkürler
Re: Vermedikleri kursun senetleriyle tehdit ediliyorum
Sözleşme konusu hizmeti almaktan kaçınmış olabilir misiniz?
Re: Vermedikleri kursun senetleriyle tehdit ediliyorum
İlginize teşekkür ederim.
Hizmet sunulmadı hiç, yani ısrarla (sözlü olarak) bu hizmeti istememe rağmen bu hizmet sunulmadı. Elbette bu görüşmeler ne yazık ki yazılı olmadı.
Fakat zaten o firmaya ait kayıtlarada bakılırsa böyle bir hizmeti almadığım ortaya çıkar. Eğitime başlayan herkes eğitim sırasında "ne kadar geçerli olur bilmem ama" yoklama yapılır ve imza atar. Bahsi geçen eğitimlerde benim imzam asla yok çünkü böyle bir eğitimi ne yazık ki hiç almadım.
Bana söylenen sadece "en kısa zamanda açılacak" cümlesiydi. Fakat senet vadeleri geldi ve sınıf hala açılmadı bende bu eğitimin ücretini ödemek istemiyorum. Zaten ödediğim meblağ sözleşmede belirtilen diğer iki eğitimin karşılığından fazla. Yani fazla ücret bile ödemiş durumundayım, fakat daha fazlasını ödemek istemiyorum.