Re: Telefon faturası borcu
yardımcı olabılecek bır yetkılı yok mu acaba ? yada danısmanlık ıcın onerebılecegınız bır adres yada avukatlık hızmetı?
Elinizde ödediğinize dair bir makbuz varmı? ve bu ücreti nereye yatırdınız?
Havale belgesinde ödeme nedeni yazmışsınızdır umarım.
Havale makbuzunuza iyi davranın,yıpratmayın,elinizde sizi kurtaracak tek belge o.
oncelıkle tesekkurler.evt tabı eft yaptıgıma daır bır makbuzum vardı fakat 4 sene gectıgı ıcın suan elımde deıl malesef ama banka hesabımdan buu cıkarabılırım sanıyorum.ıcra takıbımı yapan avukatın verdıgı adrese gondermıstm parayı
asıl sıkıntım su o parayı odedım bunu bı sekılde ıspatlarım sanıorum fakat odemek yetmıs mıdır yanı hattımın kullanıma kapatılması artık benımle ılgısı kalmadıgını gosterır mı cunku o gunden bu gune bana hıc bır yazılı belge gelmedı ne iyi ne kötü..
Parayı ödediğiniz Sayın Vekili arayarak yada giderek kendisinden bu hat ve icra takibi ile ilgili belge almanız daha doğru bir yoldur. Bu belge ile gelen ödeme emrinde belirtilen icra müdürlüğünegiderek borcun tamamen ödendiğini dosyaya işletmeniz olası tüm endişelerinizi bitirir.
Buradan olası yanlışları ve belirsizlikleri yanıtlamak pek kolay bir durum değil.