merhabalar ;
bileşim hukuku üzerine istanbulda hikamet eden avukat aramaktayım bana bu konuda yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Printable View
merhabalar ;
bileşim hukuku üzerine istanbulda hikamet eden avukat aramaktayım bana bu konuda yardımcı olabilecek tüm arkadaşlara çok teşekkürler
Yanlış yerde aramaktasınız.Hukuki.net te avukat bulma,önerme hizmeti verilememektedir.
Bulunduğunuz bölge barosu ile irtibata geçebilirsiniz.
Sayın Erdoğan Kırcalı burasının bir platform oldugunu bilgi paylaşımın karşılıksız esas oldugun farkındayım , yanlız beni mazur görünüzki bölge barosonu aramayı düşünebilmekteyim ve aradıgımı düşünebilirsiniz türkiyede kendi bilgilerime dayanarak söylemek isterimki bileşim hukuku üzerine çok fazla sayıda avukat bulunmamaktatır bu bakımdan burda bu platform yapılan bilgi paşlaşımları dogrultusunda bileşim konusu üzerinde "uzman" olmak kaydıyla öneri üzerine iletşim kura bilecegim avukat aramaktayım eger bunda herhangi bir yanlışlık varsa şimdiden bu hatam için özür diler ve yazdıgım mesajın silinmesini sizden rica ederim...
teşekkürler
Sadece site politikası gereği istemiş olduğunuz bilginin verilemeyeceğini hatırlatmak,sorunuzu yanıtsız bırakmamak istedim.
Saygılar