Siyah bir ekran üzerinde beyaz ile siteniz kapatılmıstır ve sadece belli sehirlerde belli bölgelerde
Hiç Bir Uyarı vs almadım serverda almamış ?
Bu siyah ekran üzerinde beyazla yazılmış olan gercektende bir dava sonuvu olan kapatılmamıdır normalde beyaz üzerinde kırmızı değilmi? bu bombahber neyin nesi?
merhabalar,
öncelikle bende sitemde böyle bir sorunla karşı karşıyayım Türkiyede sadece belli şehirlerde ve o şehrin içindede belli bölgelerde atıorum ilginçolanı tekirdağda yanyana iki inernet cafe var birinde siyah ekran üzerinde beyaz la bu sitenin erişimine mahkeme kararıyla son verilmiştir.. diyor ama yandaki kafeden girilebiliyor sonra kuzenimde iş yerinden giremiyormus hepsininin pc sinde ortak olan tek şey TRKY dns programı var yine yasaklandığım cafeden girip bu programı kapatıp siteye girdim bu sefer girdi o programı kapatmadan girdiğimde ise biraz gezdikten sonra sitede
Title da Bombahaber yazan siyah üzerinde yazı geliyor sitemde mahkemelik bi durum varmıdır ? yoksa bu siyah üzerinde beyazla yazılmış yazının sebebi ne olabilir..
teşekkürler
Ben resim alamadım ama aynı olay alttaki resimdeki gibi benim sitemdede Title a dikkat edin Bombahaber
Ben foto almamıştım ozaman suan da hata veren yer yok boyle o yuzden netten yine bu fotoyu buldum ?
aynen durum böyle?
http://img337.imageshack.us/img337/154/untitledwr5.jpg
Kapatılan sitelerin sahiplerine para cezasıda veriyormu? sitemde sadece mp4 formatında filmler felan var oda baska sitelerden alıntı şifreleri bile o sitelerin adına ve rapide yuklu...
Re: Siyah bir ekran üzerinde beyaz ile siteniz kapatılmıstır ve sadece belli sehirlerde belli bölgelerde
"sulh ve ceza mahkemeleri" şeklinde bir ifadenin hukuki hiçbir temeli yoktur. Siteniz mahkeme kararıyla kapatılmamıştır.
Sistemlerinizi kontrol edin. Teknik bır sorun bu.
Soru: sizin siteniz www.youtube.com'mu ;?
Re: Siyah bir ekran üzerinde beyaz ile siteniz kapatılmıstır ve sadece belli sehirlerde belli bölgelerde
YOUTUBE.com; BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR
ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 12/03/2008 tarih ve 2008/251 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: ANKARA 1. SULH CEZA MAHKEMESİ, 12/03/2008 of 2008/251.
Aldiginiz bu hata buyuk ihtimalle girdiginiz bilgisayarda bulunan filtreleme programindan ya da hosts dosyasindan yapilan degisiklikten kaynaklaniyor,mahkeme karari olmadigini yazilan metinden anlamak mumkun..
Saygilarimla.
Alıntı:
Av.Duygu Tekay rumuzlu üyeden alıntı
"sulh ve ceza mahkemeleri" şeklinde bir ifadenin hukuki hiçbir temeli yoktur. Siteniz mahkeme kararıyla kapatılmamıştır.
Sistemlerinizi kontrol edin. Teknik bır sorun bu.
Soru: sizin siteniz www.youtube.com'mu ;?
hayır ama görüntü aynı ..!
şuan konyada açık sanırım server la alakalı teknik bi sorun...
peki bu kapatılma olaylarında kapatılan site ye para cezasıda uygulanıormu?