-
Trafik Kazası
Avukat arkadaşlar ben bir trafik kazası gecirdim ve benim aracımdan bir akrabam vefat etti.Ama bana arkadan kamyon carptı.Krokide ise beni suclu gostermisler bana %75 kamyon soforunede ise %25 suc vermisler.Ben bunda oynama oldugunu dusunuyorum ne yapmam gerek.Suc oranını dusurebilirmiyim.Kamyon soforunude icerde tutuyorlar.Bana yardımcı olurmusunuz. Saygılarımla
-
Re: Trafik Kazası
Evet suc oranında degişiklik yapabilirsin bunun için bazı işlemler onları yapman gerek akraban içinde başlın sag olsun
-
-
27.4.2008 tarihinde 9733 arbamla 142 promil alkolle yakalandım.tutanaklar tutuldu.hastene raporu alındı.ama tutanaklara 9753 plaka olarak işlenmiş ben arabayla yakalndım 9753 motorsiklet olarak geçiyor bu durumda benim ehliyetim ne olur(benim o gece e sınıfı ehliyetime el kondu 6 aylık süreyle)ama araç teslim 9733 olarak işlemişler mahkeme celbi 9753 olarak geliyor ben bu durumda ne yapmam gerekiyor ben trafik kanuna göre motorsikletli olarak yakalanmış durumdayım benim e sınıfı ehliyetim alınmış ben nereye başvurabilirim ayrıntılarıyla cevap bekliyorum