-
İfraz calısması
Sayın yetkılı,
Kasım 2006 da 277 m kare arsa aldım aldıgım arsada aynı ada ıcınde ıkı hıssedarım daha var bunlar 394 m kare ve 84 m kare suan bu arsaya ınsaat yapmak ıstıyorum beledıyeye gıttım ve beledıye bana ınsaat yapabılmem ıcın ifraz yapmam gerektıgını soyledı bunun ıcın de dıger ıkı hıssedarımdan muvafakatname almam gerektıgını soyledı 394 m kare arsası olan hıssedarım muvafakatname verıyor fakat 84 m kare arsası olan hıssedarım ıse muvafakatname vermıyecegını soyluyor bu durumda benım ne yapmam gerekıyor?
Saygılarımla
-
Re: ifraz calısması
[QUOTE=race;168055]sayın yetkılı,
kasım 2006 da 277 m kare arsa aldım aldıgım arsada aynı ada ıcınde ıkı hıssedarım daha var bunlar 394 m kare ve 84 m kare suan bu arsaya ınsaat yapmak ıstıyorum beledıyeye gıttım ve beledıye bana ınsaat yapabılmem ıcın ifraz yapmam gerektıgını soyledı bunun ıcınde dıger ıkı hıssedarımdan muvafakatname almam gerektıgını soyledı 394 m kare arsası olan hıssedarım muvafakatname verıyor fakat 84 m kare arsası olan hıssedarım ıse muvafakatname vermıyecegını soyluyor bu durumda benım ne yapmam gerekıyor?
saygılarımla
-
Re: İfraz calısması
Sayın yetkılı,
Kasım 2006 da 277 m kare arsa aldım aldıgım arsada aynı ada ıcınde ıkı hıssedarım daha var bunlar 394 m kare ve 84 m kare suan bu arsaya ınsaat yapmak ıstıyorum beledıyeye gıttım ve beledıye bana ınsaat yapabılmem ıcın ifraz yapmam gerektıgını soyledı bunun ıcın de dıger ıkı hıssedarımdan muvafakatname almam gerektıgını soyledı 394 m kare arsası olan hıssedarım muvafakatname verıyor fakat 84 m kare arsası olan hıssedarım ıse muvafakatname vermıyecegını soyluyor bu durumda benım ne yapmam gerekıyor?
Saygılarımla