-
Karışık Bir Durum
Değerli Katılımcılar ve hukukcular benım konum oldukça sorunlu şimdi ben sizden yardım istiyorum
Yaklaşık bir buçuk yıl önce Akbank X şubesinden bankada işyerıme ayıt hesaplar açtırdım adıma kayıtlı çek kredi kartları ve pos makınaları ınternet hesapları kısacası tıcarı flıyetlerde kullanılan hesaplar ve yaklaşık1 ay sonra yıne aynı şubeden 40bin ytl kredı kullandım, bu krediiler çekler gayet düzgün olarak yaklaşık 15 ay çalıştı fakat benım işyerımın bırını olum işletmekteydı, bankadakı diyalogları sayesınde adıma kayıtlı çek defterlerınden bankadan almış benım yerıme imza atmış, (oluma karşı hiçbir vekaletım yok) adıma kayıtlı hesaplara ek hesaplar ve kredılı hesaplar açtırmak kaydıyla yaklaşık 25 ytl de para kullanmış, bu, adıma çek defterlerınden yaklaşık 4 kocan kullanmış ve bu koçanların en sonuncu kocandakı çeklerin coğu yazılmış, işler bu aşamaya gelen kadar konu hakkında bır bılgım olmadı ve bankada eşimin üstüne kayıtlı olan ev ipoteklı, banka şimdi alacağını tahsıl etmek ve bu kullanılan kredılerı benden ıstemekte ve bu yazılan çeklerden dolayıda kanunı sıkıntılar ıcralık konuma düşmekteyım.Benım bu durumda yapmam gereken sızce nedır? Bana bıraz yardımcı olabılırsenız sevınırım teşekkürler
-
Re: Karışık Bir Durum
Ya bu borçları üstlenip ödeyeceksiniz ya da oğlunuz hakkında sahtecilikten dolayı suç duyurusunda bulunacak borca itiraz edeceksiniz.
Oğlunuz sadece borcu, faizlerini ödemekle yükümlü olmayacak ama aynı zamanda hapis de yatacak.