-
İşlenen suç nedir?
Benim Bi Sorum Olacak
Abim Yakalsik 25 Gündür Ceza Evinde yatıyor Petolde Markette Calişiyordu puan Kartı Var Yakit Aldikca Yüklenen Bu Kartlara Fazla Yükeleme Yapilmiş 8 Kişi yi Tutukladilar muhasebecisi pompacılarıda da tutukladılar Cirosundan Daha Fazla Yüklenmiş bu kartlar. Bu puan yüklenen makınası 2007 5 ayından itibaren kullanılıyomus Abim Gireli 3 Ay Olmustu Adliyede Ilk Olaymiş Abimin üstünde Müşteri Karti Cikiyo Ama Kendi üstüne kart Yok. Bide Ordaki Herkesin Karti Varmiş Yüklüyolarmiş Hepside Kullandik Diye Itiraf Etmişler Bu Hangi Suca Girer Ve Neden Yargilanirlar HİÇ BİRİNİN SABIKA KAYDI YOK TEMİZLER BUNLAR YANİ HEPSİ TEMİZ SUC İŞEYECEK İNSANLAR DEĞİLLER.bu makınanın bi sorumlusu yok diyolar orda abim 24 saat calışıyodu orda gece yatmaya gidince pompacılar oturup basına yüklüyolarmıs.bu sistem başı bos bi sistem bunun emniyet ve güvenliği yok bunu merkezden neden hemen yükleme yapınca bildirilmemiş diye hakim bunu sorar mı? 8 tane temiz insan sicil alırsa sa yazık olmaz mı ? uzlaşma yoluna gittik bazıları yanaştı bazıları yanaşmadı ailelerin anlaşma yapsak ne olur yapmasak ne olur ? Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim Adamin Zarari 40 000ytl Diyo Ama O Kadar Yok Bunlar Ilk Mahkemede Serbest Kalirlarmi Bana Yardimci Olursaniz Sevinirim
-
Re: Islenen suc nedir?
insan bi bakar ya bi yardımcı olr
-
Burada kimsenin şahsi sorunlarına yardım zorunluluğu olmadığını ve imla kurallarına uymanız gerektiğini site kayıt sözleşmesinde kabul etmiştiniz? Neden fikrinizden döndünüz? Tedavi için teşhis koymak gerek ama anlayabilene aşkolsun.
-
ben sadece yardım istedim burada herhangi bir arkadaştan kimse ilgilenmiyor kimsenin yardım etme sorumluluğu yok ama insanlık öldümü sadece bilgi almak için yardım sitedim yardım istemek sitede yasak ise özür dilerim
-
Hukuki nette yardım edebildiklerimiz ve edemediklerimiz de olmuştur. Ancak gerek problemi anlatmak ve gerekse tarz açısından insanları icbar edici tavırları yüzünden de cevaplanmayan bir çok forum olmuştur.
Yazdıklarınızın anlaşılabilir olması ve herhangi bir hukukçunun konuyu tartışılabilir bulması halinde tabii ki yanıt verilebilir. (verilebilir diyorum çünkü ücretli olan bir avukatlık hizmetini herhangi bir avukat dilerse size ücretsiz verebilir, dilemezse zorlayamazsınız).
Bir doktora gitmeden telefonla teşhis koyduramazsınız, şikayetinizi doğru bir şekilde anlatamazsanız doğru teşhis ve dolayısıyla tedavi de alamazsınız. Anlatım bozukluğu ve hukuki veri eksiklikleri nedeniyle birçok kişinin sorusu da incelemeye değer bulunmuyor. Bu hususları tekrar düşünürseniz hak vereceğinize inanıyorum.
Not: Keşke bunları yazmak ve site kurallarını hatırlatmak yerine, sizinle hukuki bir tartışmaya girebilseydik.
Saygılar.