İnternet aracılığı ile zinaya aracı olan web siteleri
Site ismi vermek istemiyorum ama bu sitelerin kapatılması için internet üzerinden kime veya nereye şikayet edebilirim? Eşcinsellikle alakalı bir kaç site var bunlar sayesinde millet para ile buluşup zina yapıyorlar hem de bu zina yaptıkları kişiler travestidir. Bu sitelerin acil kapatılması gerekli cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.
Re: İnternet aracılığı ile zinaya aracı olan web siteleri
Aşağıda bulunan link size yardımcı olacaktır.
http://www.ihbarweb.org.tr/index.html
Teşekkürler ihbarı gerçekleştirdim umarım bu zinaya hatta zinadan ötesi oluyor buna dur derler !
http://www.ihbarweb.org.tr/index.html bu siteye bi kaç defa ihbarda bulundum ama aylar geçmesine rağmen bir sonuç çıkmadı bilginize...
Alıntı:
migiri rumuzlu üyeden alıntı
Peki o zaman ne yapmak lazım telefon etsek yada mail atsak oradaki mail adresine ilgilenirlermi?
Alıntı:
wanted rumuzlu üyeden alıntı
Peki o zaman ne yapmak lazım telefon etsek yada mail atsak oradaki mail adresine ilgilenirlermi?
Bildiğim kadarı ile polisimizin bilişim suçları departmanı var bağlı bulunduğunuz ilçe karakoluna baş vurmanız halinde size telefon numarası vereceklerdir.
Alıntı:
migiri rumuzlu üyeden alıntı
Bildiğim kadarı ile polisimizin bilişim suçları departmanı var bağlı bulunduğunuz ilçe karakoluna baş vurmanız halinde size telefon numarası vereceklerdir.
1 ay olmuş ihbar edeli site hala zinaya devam ediyor ve bunun gibi siteler sitedeki Avukat arkadaşlar bu durumu daha kolay ve ilk ağızdan yetkili kişilere bildiremezmi?
Alıntı:
wanted rumuzlu üyeden alıntı
1 ay olmuş ihbar edeli site hala zinaya devam ediyor ve bunun gibi siteler sitedeki Avukat arkadaşlar bu durumu daha kolay ve ilk ağızdan yetkili kişilere bildiremezmi?
zina suç değil ki? artık sadece haklı boşanma sebebi.
arkadaşın vediği linkte gerekli bilgiler mevcut. yapacağın şey oraya şikayet etmek.
Allah (C.C.) ıslah etsin .
Alıntı:
ibrahimayk rumuzlu üyeden alıntı
zina suç değil ki? artık sadece haklı boşanma sebebi.
arkadaşın vediği linkte gerekli bilgiler mevcut. yapacağın şey oraya şikayet etmek.
Allah (C.C.) ıslah etsin .
bu siteki olay zinadanda büyük çünkü travestilerin bulunduğu bir site düşünün artık zina olsa bu durumdan daha iyi.
Niye ya? Kadın-erkek yapınca zina oluyor da travesti yapınca neresi daha büyük oluyor:) Aynı şey işte...