Re: Kredi Kartı Geçmiş Borcu

Bankanız ile görüştünüz mü?

Evet Avukat Ile Görüşün Diyor

meseer
       Merhabalar Konu hakkında bilgisi olan birinin yardımına ihtiyacım var. Benim 2001 yılından bugüne kadar gelen bir kredi kartı borcum var ana parası 1.900 YTL Borcumu ödemek için iletişime geçtim ve sonunda Dosyanın Bulunduğu Hukuk Bürosunu buldum Yetkili Avukat bu dosyanın 6.500 YTL gibi bir rakama kapanabileceğini daha aşağısının mümkün olmadığını söylüyor Benim bu rakamı ödeme gücüm yok istediği rakama itiraz ederek aşağı çektirme şansım varmıdır?

cecey Bankanız ile görüştünüz mü? meseer Evet Avukat Ile Görüşün Diyor 
        Herzaman deriz ya iyi niyetli oldumu cözüm blunur diye.İşte yurdumun insanı iyi niyetli  gidiyor,banka avukatla görüş diyor. Avukatta kendisine verilen yetkiyi aşamıyor sabsın.6.500'den aşahı olmaz diyor. borclunun bunu ödiyecek durumu yok.
         Deselerki gel kardeşim bunu ödeme gücün ne  aydan aya şu şartlarda ödermisin. MAAŞINA ACİZ KOYSAN 1/4  ALIRSIN  ASKARİ ÜCRETİN  ODA VARSA TABİİ.  B u miktar kadar inanın bu vatandaşın önüne ödeme  miktarı koyun inan kacmak yerine öder.. amaaa olmazaşa vercen şu şekil yoksa icra kapında derseniz  bu dürüs yurdum insanını  öyle bir yaparsınızki.
         7 sene gözükmemiş inanın bi 7 sene daha gözükmez.

Güzel kardeşim  bulunduğun yerde git bi güzel avukat abine sor bir baksın.önüne gelen şeyleri imzalama.danış ondan sonra kararını al.
          Allah yardımcın olsun kardeşim.