Psikotik depresyon hastalık mıdır?
Hastaneden psikotik depresyon raporu aldım dikkat gerektiren agır işler yapması uygun degildir diye. Buna ragmen bana dikkat gerektiren işleri yaptırıyorlar ben buna nasıl itiraz ederim bir de bu akıl hastalıgı mı? Teşekkur ederim iş kazasından sonra başladı eskiden yoktu.
Re: Psikotik depresyon hastalık mıdır?
"Psikotik depresyon" yaz ve internette ara.Bakalım ne bulacaksın....
Re: Psikotik depresyon hastalık mıdır?
Hastalıktır. Eğer aynı iş yerinde geçirdiğiniz iş kazası nedeniyle bu hastalığa yakalandınız ve ağır- dikkat gerektiren işler yapamaz diye raporunuz varsa "haklı nedenlerle " iş akdinizi feshedebilirsiniz.
Cevap: Re: Psikotik depresyon hastalık mıdır?
İyi günler ben tıp öğrencisiyim 1 sene önce psikotik depresyon tanısı aldım ve tedavi sonucu iyileştim ancak kafama takılan bir soru var acaba bu ilerki meslek yaşamımda istediğim uzmanlık alanında çalşmam da hukuki olarak sorun yaratır mı?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekürler
Cevap: Psikotik depresyon hastalık mıdır?
Nüksetmezse hukuki olarak hiç bir sorun yaratmaz. Bildiğiniz üzere işe girişte tam teşekküllü bir hastaneden sağlam raporu istenmektedir.
Cevap: Psikotik depresyon hastalık mıdır?
Aslında psikotik depresyon değildim ama ilaç yazdırdığım doktor reçeteye yanlış tanı yazmıştı ,çünkü bana sormadan direk kafasına göre yazdı,sadece major depresyon tedavisi gördüm aslında , bu yanlış yazılma bir sorun çıkartır mı kafama takılandı aslında bu nedenle psikotik depresyon tanısı aldım diye yazdım yukardaki sorumda ama tanıya doktorum doğrusunu yazdı şimdi ilgilenen herkese teşekürler cevabınız için teşekür ederim hakkarili arzuhalci...