-
Velayet sıkıntısı
merhaba arkadaşlar forumdaki bütün velayet başlıklarını okudum cok benzer şeyler var ama bu yok şimdi ben eşimle boşandım cocukların velayetini mahkeme anneye verdi biri 18 aylık biri 6 aylık diceksiniz yazık cidden öyle yazık sıkıntım şu cocukların velayeti annelerinde yanlız anneleri istanbulda cocuklar anneannede köydeler ben bu durumu tespit ettirmek suretiyle velayeti alabilirmiyim kücükler annelerine ihtiyacları varda annelerinde durmuyolar bu durum çözermi benım derdimi cok zor cocuklardan uzak kalmak cevap yazanlara teşekkür ediyorum şimdiden
düzeltme : bide gözden kacmasın diye belirtiyim ben tespit ettirsem bile ben sadece hafta sonu için bırakmıştım diyebilirmi yada bir iki günlügüne bunun önlemini nasıl alırım
-
Re: velayet sıkıntısı
Köy muhtarı ve köylü komşların 'çockların ne kadar zamandır orada oldklarına dair beyanlarını içeren' bir tesbit yaptırabilirseniz 'hafta son için bıraktım' savunmasını yıkabileceğinizi sanıyorum. Herşeye rağmen sevgi ve saygıyla bir tavsiyem olsun; siz de alıp çockları annenize bırakıp başlarında duramayacaksanız 'kendinizi de çocuklarınızı da' telef etmeyin.