-
Esrarla yakalanma
11.03.2008 tarihinda 3 kişi esrar içerken yakalandık geri kalan esrarin büyük bir çoğunluğu bendeydi.İfademde hepsinin benim olmadiğini birlikte aldığımızı ve ilk defa 1 yıl önce discoda ictiğimi onun dışında ayda 2 ayda bir ictiğimi söyledim.Ben üniversite öğrencisiyim ve kendimi öyle bir durumda bıraktığım için kendimden tiksindim bana hayatımın en büyük dersi oldu ama daha her şey bitmedi narkotikden evimi arayip karakolda olduğumu söylemişler ama anlatmamışlar neden orda olduğumu bende evdekilere üst aramasında yanımda ki çoçuktan çıktığını söyledim bu yüzden benide aldıklarını söyledim , şimdilik inandılar ve inanmalarıda gerekiyor. Benim annem suan göğüs kanseri ve kemoterapi tedavisi görüyor, şimdi diyceksiniz annen öyle sen ne yapiyosun evet bu soruyo verebilceğim bir cevap yok ama inanin hayatimda hiç bu kadar pişman olduğumu ya da olabilceğimi düşünmezdim.Bügün avukat olan akrabamla konuştum benim vekaletnamemi üstüne alacağını söyledi,şimdi benim sorum eve her hangi bir kağıt gelir mi?Cünkü eğer böyle bir şey olursa ne benim okulum kalır ne hayatim kalır ne de başka bir şey.Dün gece sabaha kadar kaç kere intihar etmeyi düşündüğümü sayamadım bile sırf evdekilere olan olur bana bir şey olmaz diye yapamadım.Size sorum vekaletnamemi alan avukatım bana mahkemeden gelicek bütün kağıtları kendi alabilir mi acaba.?Kendi adresine yönlendirebilir mi?Bir de okuluma herhangi bir bilgi gider mi ?Giderse okul nasil bir cevap verebilir?Affınıza sığınıp sorularıma cevaplayacak herkese teşekkür ediyorum.
-
Re: Esrarla yakalanma
cevap vericek biri yokmu acaba.
-
Cevap verecek birisi mutlaka var. Muhterem.. Seninkisi de dert mi? Avukatınız bütün evrakları kendi ofisine yönlendirebilir. Artı esrar içmek hukuk düzeni tarafından kınanacak bir davranış olsa bile, bu kadar kendinizi yormayın. Herşeyi ailenizle paylaşmanızı öneririm.
-
cevap yazdığınız için çok teşekkürler.İnanın salı gününden beri toplam 6 saatten fazla uyumamışımdır.Ailemle paylaşacak yüzüm olsa deddiğiniz gibi ailemle paylaşırım olduki ailemle paylaşacak yüzüm bile olsa şuan annemin tedavisi için en öncelikli şey morel ve bunu onlarla şimdi paylaşmam çok kötü sonuçlar doğurur.şimdi soracağım bir soru var acaba okuluma herhangi bir kağıt gidermi.eğer giderse ne olur.şimdiden teşekkürler.
-
başıma gelen bu berbat olayin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala benim dosyam çıkmamış.acaba avukat arkadaşların bir bilgisi varmi dosyalar kaç gün içerisinde çıkar.şimdiden teşekkürler.
-
Dosyanız nereden çıkmamış?
-
ben akrabağma vekalet vermiştim o avukat. daha adliyeden dosyan çıkmadı deddi bana.yada her hangi bir kağıt gelmemiş mahkemeden.bende onun başını çok ağrıtmak istemiyorum her gün devamlı arayip soruyorum zaten. en son beraber gitmiştik adliyeye sadece benim 1 sene önce telefonum çalınmıştı onun hakkında şikayette bulunmuştum onun kaydı çıkmıştı sadece.
-
Bildiğim kadarı ile ev adresinize kağıt gelir.
-
Ancak size sürekli olarak gelen postacı ile görüşebilirsiniz. hangi günler geldiğini öğrenin ve böle bir kağıt gelirse sadece size vermesini raca edin. onun dışında avukatınız başka bir yol bulursa szin için çok daha iyi olur ama en kötüsü bu şekilde bir çözün de bulabilirsiniz diye düşüyorum.
-
Okulunuza her hangi bir bilgi gitmez diye biliyorum. ancak onun dışında ehliyetiniz varsa iptal edilebilir.