İşe iade davası 2,5 yıldır sürüyor
2005 31 Aralıkta işten çıkarıldım işe iade davası açtım.Mahkemede kaybettik ama temyizde kazandık mahkeme bilirkişi raporu istiyor. 1 yıldır işveren vermedi her seferinde 2 ay erteleniyor ne olcek bu durum kazanma şansımız nedir?Avukatımız bu sefer de rapor gelmesse hakim işverene dava açacak dedi bu bizim davamızı da uzatır mı?Şimdiden teşekkürler.
Re: İşe iade davası 2,5 yıldır sürüyor
Sayın chenolatik;
Sorunuzdan hiç bir şey anlaşılmıyor. Davayı Yargıtay'da kazandıysanız devam eden nedir? Bilirkişi raporu işverenden istenmez. Hakim dava açmaz, işçi ya da işveren dava açar. Yazdıklarınızın her satırında yanlış var. Soruyu doğru sorarsanız cevap alaırsınız.
Sayın chenolatik;
Sorunuzdan hiç bir şey anlaşılmıyor. Davayı Yargıtay'da kazandıysanız devam eden nedir? Bilirkişi raporu işverenden istenmez. Hakim dava açmaz, işçi ya da işveren dava açar. Yazdıklarınızın her satırında yanlış var. Soruyu doğru sorarsanız cevap alırsınız.
2,5 yıl önce işten çıktım.Mahkemede kaybettik yargıtay usulen kararı bozdu ve yeniden görüşülmek üzere mahkemeye gönderdi. bozma nedeni bilirkişi raporuydu ancak tekrar incelenmek istenen rapor şimdi mahkemeye gelmiyor defalarca bilirkişi raporu olmadığı için mahkeme ertelendi ve hakim ensonunda rapor gelmesse sizi mahkemeye veririm demiş avukat öyle dedi.