İki arada kaldım cezayı aldım
öncelikle mrb
Ben ağır ceza hapsine çarptırıldım konuyu şöyle özetliyeyim yaşım şuan 20 bundan 3 sene önce çıktığım erkek vardı bu erkekle evliliğe karar verdik ama ailem istemedi bende kaçtım ailem beni bulabilmek için benim hakkımda şöyle bir dava açtılar ''kızımız bize uyku ilacı verip evden ziyniyet eşyalarını ve paralarımızı alarak kaçtı devlete sığınıyoruz '' diye dava açtılar bu dava kamu davası oldu ağır cezada. ailemle konuştum geri gelirsen davayı geri çekeriz dediler bende sevdiğim erkekten ayrılıp geri geldim bu seferde ailem başka türlü şart koşmaya başladı sevdiğimin üstüne bu suçu atmamı yoksa beni red edeceklerini söylediler ben bunu yapamadım bu suçları kabul etmek zorunda kaldım sevdiiğime suç atamazdım suçu inkar etsem ailem ceza alacaktı iftiradan dolayı çıkmaza girdim ve suçu kabul ettim ama delil olarak onların elinde bunları ıspatlayacak hiçbirşey yok sırf kabul ettiğim için 5 yıl 6 ay hapis cezası aldımama aslında bu işi yapmadığıma dair benim elimde dedil var ses kaydı var mahkemem bitti yargıtaya dosyam gönderildi 1 yıl oldu daha cevap gelmedi sizce davam bozulabilirmi çok kötüyüm bu arada annem ve babam dediğim kişilerde gerçek ailem diğilmiş kafayı atlatmak üzereyim eve kapandım dışarıda çıkartmıyorlar dışarısıyla tek bağım internet yardım edin cevap yazın
Re: İki arada kaldım cezayı aldım yardım edin lütfen
Bu ne yani şakamı? Ağır ceza hakim yada savcıları bu kadar kolay kandırılamaz bence anlatmadığın bişeyler var!
Re: İki arada kaldım cezayı aldım
Konu anlamamak diil herşeyi anlattım hakim defalarca kızım son kez soruyorum dedi ben suu üstüme aldım ara erildiğinde yazık olacak yapma dedi ben suçu bilerek üstüme aldım oda kuralları uyguladı olan bu
Re: İki arada kaldım cezayı aldım
ne yapmak istiyorsun peki,elimde ses kaydı falanda var demişsin ?