İngiltere yasalarına göre Türkiye'de yaptığım evlilik geçersiz
mahkemenin gonderdigi belgeliri iyi incelemeden x esimden bosandigimi zannettim ve soyadi degisikligi yaptiktan sonra turkiyede evlendim ancak ingiltere kanunlarina gore turkiyedeki evliligim gecersiz cunku 2 kisiyle evli gorunuyorum bu durumdan dolayi ikinci evliligi yaptigim bayanlada aramiz kotu oldu simdi bosanma davasi acmis ama mahkemeye gitmemis simdi adresinide degistirdi ne yapicagimi bilemiyorum
icimde kotu bi niyet olmadan kendimi boylesine kotu bi duruma dusurdum londradaki avukatim turkiyede bosanma davasi acmana gerek yok diyor nasilsa evliligin gecersiz sayiliyor ama turkiyede evli gorunuyorum herhangi bir merciye bildirmedim daha dogrusu nerden tutupta basliyacagimi bilmiyorum burdaki avukatlar oranin kanunlari hakkinda birsey bilmiyor kulakdan dolma bilgiler de beni tatmin etmiyor ben yasalara uygun bi sekilde bosanmak istiyorum ama hangi hakime ben londrad evliyim ayrilmayi beklerken yanlis anlma sonucu yeniden evlendim diyebilirim bu suc biliyorum kotu niyet olmasada suc bu yuzden siz saygi deger avukat okuyucular sizlerin gorusune yardimina yonlendirmesine ihtiyacim benim nereye nasil bas vurmam gerektigi konusunda bilgilendirir yonlendiriseniz sizlere minnetar kalicam
saygilarimla