Cep Telefonundan Göz Dağı
Mrb forumda cep telefonu rahatsızlıklarını okudum ama benim durumum biraz daha farklı olduğu için konuyu açmaya karar verdim.
Ben izmir de yaşıyorum. Ablam öğretmen ve ilk atama olarak Ağrı'ya atandı. Bir hafta önce benim cep telefonuma ablan şuan şurda diye mesaj geldi. Korktum çünkü mesaj atan kişi ablamın yerini bildiği için takip ediyordu. Bana mesaj attıktan 2 saat sonra numara avea dan kapatıldı. Ablamda korktuğu için 10 günlüğüne yanına geldim. Şuan bende Ağrı'da yım. Bugün ablamın telefonu gizli numaradan arandı ve ablam tehdit edildi. Ablamı tehdit eden kişi aynı zamanda takip te ediyor. Bizde bundan korkuyoruz. Ya bi zarar verirse. Ben çok üstüne düştüm ama bir türlü bu şahsı bulamadım. Eğer bulursam elimden kesinlikle bir kaza çıkacak. Bu kişi işinde profesyonel. Çünkü bana mesaj attığı numarayı açık hat şeklinde almış. Yani telefoncu başkasının adına(o başkasının haberi yokken) bir hat açıp buna satmış.
Benim şikayetim telefonla rahatsız edilme deil. Benimkisi takip edilip zarar görebilme olacak.
1- Daha önce hiç dilekçe yazmadım dilekçeyi nasıl yazmalıyım.
2- Dilekçedeki ibarem ne olmalı?
3- Anayasamızın hangi kanunları bu durumda beni koruyor?
Şimdiden ilgilenecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Umarım hak yerini bulur.
Re: Cep Telefonundan Göz Dağı
Dilkçenizi Savcılığa yazacaksınız.Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı'na deyip dilekçenize başlayacaksınız.Belli bir şekilde yazmanız gerekmiyor.Ama bütün detaylarıyla olayı anlatırsanız daha iyi olur.Sözlü olarak da Savcılığa başvurabilirsiniz.Savcılık olayı araştıracaktır.Merak etmeyin.
Re: Cep Telefonundan Göz Dağı
Yarın savcılığa gidip işlemimi yapacağım. Umarım savcılık ilgilenir ve olay çözülür. Berna hanım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.