Re: gecirilmiş tuberkiloz
Sayın GAFFAR;
Öncelikle gecmis olsun... Askerlikle ilgili muafiyet gerektirecek fiziki ve psikolojik hastalık ve sorunlar arasında VEREM sayılmamaktadır.. Sebebi ise hem VEREM hastalıgının TEDAVISININ mumkun bir hastalık olması hem de tedaviye baslandıktan sonra BULASICILIK OZELLIGININ KALMAMASI! Eger verem hastalıgınız tekrar nuksederse ve siz askerde iken bu durum gerceklesirse ucer ay dilimlerle iki defa tedavi maksatlı izin alırsınız ve halen tedaviniz sonuc vermezse o zaman curuk raporu alırısınız. Ancak anlattıklarınızdan verem hastalıgınızla ilgili bir olumsuz durum yok ve sadece TASIYICISINIZ! Ayrıca gozlerde olan problemlerde cok asırı gorme sorun ( ki bunun derecesini bilmiyorum) olursa askerlik yapamama kararı verilebilir..
Re: gecirilmiş tuberkiloz
Geçirilmiş Tüberküloz hastalığı ciğerlerde sekel (iz) bırakmış ise yönetmeliğe göre askerliğe elverişli değildir.
Re: Gecirilmiş tuberkiloz
slm lar yantlarınız biras olsun beni rahatlatsada yinede tam olarak tatmin olamadım ama yinede tesekkurler
Nasıl rahatlamak istersin onu söyle ona göre muamele yapalım.Madem güvenmiyorsun niye soruyorsun.Başka site yokmu?
Nasıl rahatlamak istersin onu söyle ona göre muamele yapalım.Madem güvenmiyorsun niye soruyorsun.Başka site yokmu? diyen arkadasa belki avukat olmus veya bu işten anlıyo olabilir ancak görevini yapan birisi böyle bir sorumsuzluk la cvp vermesi hukukcu kimligini tamamen zedelemiş durumdadır sadece cvp isteginde bulunan ben veya baska kişilere böyle cvp vermesi hiç bir mazereti kabul etmez şoyleki eger kişi bu işte uzman veya bu işten ii anlıyor olsa bile ona boyle bir cvp vermek hakkını dourmaz şayet karsı taraf hak etme geregini hissettirmiş ise bu genede mazeret kabul asla etmes kişinin cok ii mevkide olması benim için veya benim kanatimde olan kişiler için hiç bir sey ifade etmemektedir devlet temellerini olusturmuz sarsılmas bir butunu parcası hukuku kimse kötuye kullanamas ve baskalraın kucuk gorup sert cvp veremes eger bu sarsılmas temel parcası hukuku gerktigi gibi kullanırsak milletin bilinç ve haklarını tam tabiyetiyle geregini yaparak verirsek ancak boyle bir devlet gelişe bilir ve gelecege adım atabilir tsk
Alıntı:
gaffar rumuzlu üyeden alıntı
Nasıl rahatlamak istersin onu söyle ona göre muamele yapalım.Madem güvenmiyorsun niye soruyorsun.Başka site yokmu? diyen arkadasa belki avukat olmus veya bu işten anlıyo olabilir ancak görevini yapan birisi böyle bir sorumsuzluk la cvp vermesi hukukcu kimligini tamamen zedelemiş durumdadır sadece cvp isteginde bulunan ben veya baska kişilere böyle cvp vermesi hiç bir mazereti kabul etmez şoyleki eger kişi bu işte uzman veya bu işten ii anlıyor olsa bile ona boyle bir cvp vermek hakkını dourmaz şayet karsı taraf hak etme geregini hissettirmiş ise bu genede mazeret kabul asla etmes kişinin cok ii mevkide olması benim için veya benim kanatimde olan kişiler için hiç bir sey ifade etmemektedir devlet temellerini olusturmuz sarsılmas bir butunu parcası hukuku kimse kötuye kullanamas ve baskalraın kucuk gorup sert cvp veremes eger bu sarsılmas temel parcası hukuku gerktigi gibi kullanırsak milletin bilinç ve haklarını tam tabiyetiyle geregini yaparak verirsek ancak boyle bir devlet gelişe bilir ve gelecege adım atabilir tsk
Sayın yöneticiler bu yazıyı biz yazsaydık herhalde Türkçe yi katlettik diye ceza alırdık.