-
Kaçak Ocak
Zonguldak bölgesı kömur madeniyle unludur.Çoğu yerleşim yerinde kaçak ocaklar bulunmaktadır bende bunlardan birinde çalışıyordum akrabamın ocağında geçenlerde göçuk oldu ve ocak göçtu ben dakıka zamanıyla kurtuldum bır başka arkadaş daha kaldı.4 saat gıbı bır zaman zarfıyla kurtardık.Bu durumda ortada ölen 1 kişi var ve yargı durumu söz konusu.Dayım yani olen kişinin babası şikayetçi olmıyacağını beyan ettı ifade verdi polise vermiş olduğu ifadeyi imzaladı.Mahkemeye çıkcağımız buyuk ihtimalle kesın çalışan her işci ifade verdi.Ocak sigortalı değil kaçak ocaktı.Ocak sahıbı vefat edendi.Bu durumda mahkeme 1 celsede sonuçlanırmı.Mahkeme masrafları neler olabılır.Sonuçta bırı vefat etti babası şikayetçi olmama gıbı bır durumu olabılırmı.Ben akrabası olarak bu konularla ilgilenmem gerekıyor.Nelerle karşılacam bu durumda olası çözum yolları nelerdır.Sizden ricam biraz anlatmanız.İlginize tesekkurler.
-
Re: Kaçak Ocak
Sitede bulunan bu konularla ilgilenen Sayın Avukatlar ılgılenmenızı rıca edıyorum kısa zamanda bır bılgı verın lutfen.