Merhabalar öncelikle güzel ve bilgili bir site yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
Ben şöyle bir soru sormak istiyorum.Aof'den kayıt sildirip kayıt yenilemeden askerlik tecil hakkımız var mıdır???
Printable View
Merhabalar öncelikle güzel ve bilgili bir site yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....
Ben şöyle bir soru sormak istiyorum.Aof'den kayıt sildirip kayıt yenilemeden askerlik tecil hakkımız var mıdır???
Arkadaşım çok teşekkür ederim bilgilerin için ama bana askerlik şubemden mail geldi yoklama kaçağısın aranıyorsunuz cezai işlem olmaması için başvurunuz diyor ve bende kaydımı sildirip açıköğretim yeni kayıt döneminde başka bir bölüme tekrardan 3. sınıfa kayıt yaptıracağım ama aynı bölüme yaptıramıyoruz galiba.Birde kendimi riske atmak istemem yoklama kaçağı olarak okumak tehlikeli bence ya pat diye alır götürürlerse değilmi:( Onun için kayıt sildirip tecil ettirmek daha mantıklı bence ne dersin Voyagerstar kardeşim????
evet kesinlikle aynı bölüme kayıt yaptırılamıyor.herhalde siz 2 yıllık myo'dan sonra acıkogretime devam ediyordunuz.yoksa 1.sınıftan başlayıp şuan 3.sınıfa geçmiş iseniz kaydınızı sildirip tekrar acıkogretime girerseniz yine 1.sınıftan başlarsınız...tabiki hiçbir problem olmadan okumak daha mantıklı,sonuçta sizin kararınız.saygılar...