İyi günler arkadaşlar ben 2003 yılında askere alındım ve 6 aylık usta askerken birliğimden nöbet başında iken firar ettim kendim teslim olsam acaba yeni CMK yasasından yararlanır mıyım? İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
Printable View
İyi günler arkadaşlar ben 2003 yılında askere alındım ve 6 aylık usta askerken birliğimden nöbet başında iken firar ettim kendim teslim olsam acaba yeni CMK yasasından yararlanır mıyım? İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
kimse yok ilgilenecek herhalde neyse canınız saolsun
askerlik bir vatan borcudur.Sırası gelen davul zurna ile gider kışladanda törenle gönderilir.Keşke firar etmeseydin.Ama 100 yaşınada gelsen seni bulur sonrada doğru asker ocağına taaki cürük raporu alana kadar
Yurt içinde yurt dışında nice canlar bu vatan için şehit olurken senin firarda kalman bir Türk oğlu Türk e yakışmaz.Başkasının yerine alsalar ben tekrar askere gelirim.
Kendiliğinden teslim olursan ceza indirimi var.Eğer bekarsan bir an önce evlenmeden coluk cocuğa katılmadan teslim olmanı tavsiye ederim.Her şeyin başı sabırdır.Sabır birçok beladan insanı uzak tutar.
Sana şimdiden hayırlı terhisler diliyorum.İhmal etme.
Arkadaşım senden akıl isteyen yok,bu arada askerden kaçan vatan hainidir diye de bir şey yok,sözlerine dikkat et.
Yonetimin Notu : Gereksiz tartismalariniz nedeniyle konu kilitlenmistir.