-
Sahte evrak
Ben bir fabrikanın üretim sorumlusu olarak çalıştım.Emekli olarak 2005 te ayrıldım.Fabrika bünyesinde kullanılan bir aracın trafik muayenesi sahte olarak muameleciye yaptırılmış.Aradan geçen iki yıl sonra durum ortaya çıkınca benim adıma bir Tahsis belgesi düzenlenerek suç faili olarak ben gösterilmişim.
tahsis belgesi şubat 2003 tarihi atılarak 2006 yılında acilen duzenleniyor.Oysa araç fabrikaya 2004 yılında geliyor.
Bu belgenin Kriminoloji testleri ile sahteliği ispatlanabilirmi.Aksi takdirde Tahsis belgesinde imzam olmamasına rağmen üretim sorumlusu diye suçlu olarak savcılık iddianamesi mevcut.Ve yargılanma devam ediyor.Fabrikada çalışan herkes gerçek dışı olduğunu bilmesine rağmen korkularından şahitlik yapamamaktadırlar.Fabrikadan ayrılmış olan 2 müdür ve 1 ustabaşı şahitlik yapacak.Böyle bir suçu asla işlememş olmama rağmen eğer ceza alırsam sanırım 50 yaşımdan sonra kirletilmiş olucam.Sizce adalet yerini bulurmu.Çünki avukatlar diyor ki parasal güç nerdeyse adalet ordadır.
Saygılarımla
-
Re: Sahte evrak
Avukatlar yanlış demiş. Siz doğru düzgün bir avukat tutun. Dediğiniz gibiyse olay bir avukat sizi aklar.