Senet Olmadan Mahkemeye Verilebilir mi?
iyi günler ben ve arkadslarım sene basında dernek altında dersaneye gıdıyorduk ve ara senede bıraktık cunku ıse basladık ve bıze arıyarak taksıtlerınızın gerı kalanını verın yoksa mahkemye verırız dıyorlarrrrr senet ımzalamadık sadece dernege uyelık kagıdı vardı onu doldurduk ve ımzaladık ondada ısım soy ısım uyruk tel felan yazıyordu su kadar para odıyecek dıye bırsey yazmıyorduuuuuuu... bende ımzaladım onu bunu kullanarak mahkemeye verıp parayı alabılırlermıııııııı dıye soracaktımmmm cevap yazarsanız gercekten cok sevınırımmmm lutfen yardımmmmm
Re: Senet Olmadan Mahkemye Verile Bilirmi
Derhaneniz Türkçe ile ilgili ise derhal devam ediniz. Değilse en yakın Türkçe yazım konuşma kurslarına katılınız. Bu ne biçim yazı ? Bu ne biçim gramer ? Bu ne biçim anlatım ? İnsan biraz utanır yuh ....
Size yanıt yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkk
Eksik kalmış sn.comodore:o
herşeye rağmen "gramer" yerine "dil bilgisi" olabilirdi.
Re: Senet Olmadan Mahkemeye Verilebilir mi?
Selam.. Her zaman için ilamsız takip yapılabilir.Burda sizin ne yaptığınız önemli.Bence bundan sonra ne yapacaksanız neyi imzalayacaksanız okuyup yapın.Çünkü hiç bir kurum yada kuruluş bedava iş yapmaz.Böyle bir riski göze alamaz bence.Bilinebilirlik olduğu için.Bilinmiyorsa orda ne işin var derim o zaman...Eğer haklıysanızda bir avukat yardımıyla yararınıza çözebilirsiniz.Sevgiler.....