Arsa Payı karşılığı kat için verilen Noter vekalet iptali nasıl olur.
Değerli Hukukçularımız:
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Eşimin babasından kalan arsanın 7/1 hissesi için Büyük Abisine müteahhit firmaya verilmek üzere genel vekalet vermiş bulunmaktadır.Bundan dolayı müteahhit ile aralarında resmi olmayan inşaat sözleşmesi bulunmaktadır.Ayrıca müteahhit Belediyeden inşaat ruhsatı almamış olup arsa sahiplerini oyalamaktadır.Sizlerden ricam noter kanalıyla yapılan abime vermiş olduğum vekaleti iptal ettirmek istiyorum.Bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür eder sağlıklı ve başarılı günler dilerim.
Re: Arsa Payı karşılığı kat için verilen Noter vekalet iptali nasıl olur.
Sözleşme ve vekalete bakmak gerekir.
Vekaleti yine aynı notere giderek iptal ettirebilirsiniz.
Ancak o vekaletname kullanarak daha önce yapılmış sözleşmeyi nasıl iptal ettireceksiniz?
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Vekaleti yine aynı notere giderek iptal ettirebilirsiniz.
Ancak o vekaletname kullanarak daha önce yapılmış sözleşmeyi nasıl iptal ettireceksiniz?
efendim vekalet'in nüshası bize verilmedi.Ağabeyimle müteahhit arasında nasıl sözleşme yapıldı onunda içeriğini bilmediğimiz için Ağabeyime vermiş olduğum vekaleti iptal ettirmem için noterden azilnamemi hazırlatmamız lazım gerçekten konuların yabancısı olduğumuz için sizlere danışma ihtiyacı duyduk.sağolasınız varolasınız.ellerinize ve emeğinize sağlık...
[QUOTE=acn10;165702]Değerli Hukukçularımız:
Değerli Hukukçularımız:
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Eşim babasından kalan arsanın 7/1 hissesi için Büyük Ağabeysine Arsa payı karşılığı daire yapılması için müteahhit firmaya verilmek üzere vekalet vermiş bulunmaktadır.Bundan dolayı Ağabeysiyle müteahhit ile aralarında resmi olmayan inşaat sözleşmesi bulunmaktadır.Ayrıca müteahhit Belediyeden Hala inşaat ruhsatı almamış olup arsa sahipleri olarak eşimi ve kardeşlerini 1 yıldır oyalamaktadır.Sizlerden ricam noter kanalıyla yapılan eşimin abisine vermiş olduğu vekaleti iptal ettirmek istiyorum.Bunun için ne yapmam gerekir beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür eder sağlıklı ve başarılı günler dilerim.