Telefonda uyuşturucu talebi
Şahsıma ait telefonu başkası kullanarak uyuşturucu satıcısından kendi ismini vererek uyuşturucu talebinde bulunmuş daha sonra beni ve satıcı ile görüşme yapan kişileri fade için çağırdılar bu olaydan haberim yoktu zaten.Önüme görüşme kayıtlarını sundular baktığımda numara benim ancak şahsın yani talep eden kişi kendi ismini vermiş 3 sefer tekrar ederek.Olaydan haberim yok tek hatam telefonumu ne amaçla kullanacapını bilmeğim için tel.imi vermek oldu.Bu şekilde somut olmayan ve benle alakası olmayan soyut bir nedenden dolayı (tel sahibine) ametem veya başka bir ceza tahakkuk edermi.?Bu tür şeylerle benim işim olmaz ifademdede belirttim satıcıyıda tanımadığımı ve benle alaksı olmadığınıda belirttim.tarafıma mahkeme kağıdı geldi hakim karşısısına çıkıcam.satıcının telefonu dinlendiğinden olay tespit edilmiş.Çok korkuyorum alacağım en ufak bir ceza geleciğimi çok etkiler ailemde olayı bilmiyor.Acil cvp verirseniz çok sevinirim.Şimdiden tşk ederim saygılar:(
Re: Telefonda uyuşturucu talebi
sevgili arkadaşım.Bu olay tam olarak ne zaman oldu ve mahkeme kağıdı sana ne zaman geldi?
Merhabalar;
buna benzer bir olay bizim bir arkadaşımızın başına geldi. eğer kişi kendi adını vermişse özelliklede soy adını siz de kişinin kim olduğunu polise bildirirseniz ceza almazsınız diye biliyorum. hukukçularımız benden çok daha iyi bilrler ama ben yaşanan bir olayın benzerliğinden kendimce bir açıklama yapmaya çalışdım geçmiş olsun.
Ortada uyuşturucu varmı ? yoksa sadece telefon kayıtlarındaki konuşmaya dayanarak mı hakkınızda işlem yapıldı ?