Merhaba,adım Cihangir,Konya doğumluyum,Brezilya Sao Paulo'da yaşıyorum.Size iletmek istediğim konu şu;Brezilya'da evlenmek istiyorum hangi belgeler ve nerelere başvurmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim...saygılar,Cihangir....
Printable View
Merhaba,adım Cihangir,Konya doğumluyum,Brezilya Sao Paulo'da yaşıyorum.Size iletmek istediğim konu şu;Brezilya'da evlenmek istiyorum hangi belgeler ve nerelere başvurmam gerekiyor.Yardımcı olursanız sevinirim...saygılar,Cihangir....
Selam Cihangir Sana tecrüberime dayanaraktan yapacak oldugun evliligi Brezilyali ile yapacak isen ben evli olmamama ramen benim basima gelenleri söyle bir oku derim!!.https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=27015 Eger Brezilyali birisinle evlenmek istiyorsan sende oralarda yasadigina göre Brazilya`lalarin nasil bir kültür ve Ahlak anlayisinda oldugunu biliyorsundur.Yapmak istedigin evliligin Brezilyalilarla olan tecrübelerime dayanaraktan çok saglikli olacagini sanmiyorum tabiki sen bilirsin belki ben yaniliyor olabilirim!!
Tabiki herkez benim yasadigim sansizliklari yasayacak diye birsey yok,ama az çok Brezilyalilari taniyorum bende Brazilyada bulundum.
Evlilik disi dogan çocugumun annesi Brezilyali ve su an Hukuk savasi veriyorum!!
Eger yinede evlenmek istiyorsan Brazilyadaki Türk konsoloslugundan saglikli bilgi alabilirsin..
Selam, öncelikle arkadaşım benimde Brezilya'da kız arkadaşım var.Sana elimden geldiğince yardımcı olacağım.Orada olduğuna sevindim çünkü yalnız yaşamak sıkıcı olurdu.Benim kız arkadaşım 1 hafta sonra burada olacak ve 10 gün sonra onunla birlikte bende Brezilya'ya geri döneceğim nasip olursa.Sana şu şekil yardımcı olmak isterim eğer vaktin varsa sana ulaşabileceğim ime-il adresi varsa görüşüp yüz yüze daha detaylı konuşabiliriz çünkü bende evlenip orada yaşayacağım.Eğer yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.Vaktini ayırdığın için teşekkür ederim.İyi geceler.