Geçici velayetin reddi hakkında
anlaşmalı boşanma davam(3.aile) 2007 mart ayından beri temyiz de.
anlaşmada velayet annede ve herhafta ctsi pazar cocuk baba ile gorusuyor.
heriki taraf kabul edip imzaladı ve hakim de onayladı. Ve daha sonra iki taraf ta dosyayı temyiz etti bekliyoruz.
Bu arada 2007 temmuz ayında kadın ve ailesi cocugun teslimi sırasında olay cıkartıp, daha sonra (1 aile) şikayet dilekçesi ile kufur etti, babamın uzerine arabayı surdu, cocugumu kacırdı getirmiyor, haber alamayorum, astım hastası ilaçlarını da vermiyor diyerek,
gecici velayet ve cocuk için gorusme duzenlenmesi isteniyor. Hakim gecici velayeti reddediyor ancak gorusmeyi 15 gunde cts-pzr ile sınırlandırıyor ve bu karar babaya ulaşmıyor ve ustune ustluk saklanıyor 6 ay.
Ocak 2008 de belge ortaya cıkınca 1.aile mahkemesine haksız, asılsız, delilsiz ve şahitsiz bir belegeye dayanılarak babanın haklarını ihlal eden kararın iptalini istedik. Ve ek olarak konu ile ilgili yargıtay kararları eklendi (başka bir mahkemenin gorevsizliği , ve anlaşmalı boşanma kararlı aksinde bir hukum verilemeyeceği hakkında!)
Ancak hakim bugun duruşmada itirazımızı red etti ve dosya yargıtaydan donene dek kararın gecerli olacağı konusunda duzeltme yapmış sadece.....
Ben bu kakarı adalet bakanlığına gondermeyi dusunuyorum ve ayrıca hakim hakkında hukuka aykırı davranmak kişisel hak ve ozgurluklerime mudehaleden soruşturma açtırmayı dusunuyorum.
Daha farklı yapabileceklerim konusunda yardımlarınızı talep ediyorum....
Re: Geçici velayetin reddi hakkında
Lütfen bir cevap tavsiye .....