ardam88 rumuzlu üyeden alıntı
gercekten agır bır depresyon gecırdım.borc meselesi ise şöyle bu kız halasının telefonunu bana getırıp satıyoruz benım nufus cuzdanımı kullanarak fakat ızınsız aldıgını bılmıyorum.ogrendıgım zaman caldıgı ortaya cıkmasın dıye ben enıstesıne gıdıp telefonu ben buldum ve sattım deyıp 320 ytlyı ben almısım gıbı cebımden verıyorum.satarken kayıt tutuldu ya ben bunu valılıkten alsam bır yararı olur heralde.parayı kıza vermedım ama eniştesine verdım ama satılan telefonun parasını o aldı ben 1lıra bıle almadım.telefonu 2006 hazıran ayında satmıstık hala duruyomudur acaba kayıt valılıkte?korkum şu bunlar telefon benım uzerımden satıldıgı için baba kız bana oyun oynayabılırler.tehtıt meselesıne gelınce ben evlerını aradaım ve gayet cıddıce ve temiz konustum.ama kendısı benı tehdıt ettı.davada onların yalanı nı ortaya cıkarırsam paramıda alabılırmıyım acaba?mahkeme paramın odenmesıne hukmedebılırmı ıspatlarsam? ayrıca benım magdurıyetım daha çok kız benı kullanarak para ve telefonumu aldıgı gıbı baska erkekler de arkadaslık kurarak benı kucuk dusurdu.ama su an olsa bırsey yapmazım ogunku psıkolojım çok farklıydı.babası telefonda benı tehdt ettı.bu durumda magdur görünen davayı onlar actı dıye onlar mı olacak?