Dokturdan "bakirelik" raporu alabilir miyim?
Merhaba, ben e$imle ilk ili$kiye girdigimde kanama olmadi.Onun icin önemli oldugunu bildigim icin bende ona doktora gitmeyi teklif etdim.
Kimseye söyleyemicegine dahil bana söz verdigi halde balayindan daha dönmeden görümcelerime anlatmis. Görümcem bana bakireligimi sadece savci karariyla kanitlayabilecegimi söyledi. Neyse, döndügümüz günü onlarin evinde zor gecirdim. Hastaneye gitdik ve muane oldum, doktor IKIMIZE benim bir esnek zarim oldugunu söyledi ve ancak dogumda yirtilacagini tespit etdi.
Ondan sonra bu olayi unutmaya calisdim, ancak ba$aramadim.
Neyse, evliligimiz iyi gitmiyor. Ve son kavgamizda bana benim evlendigimizde bakire olmadigimi idda edermis gibi laflar sayistirdim, bense biktim arti. Benim sorum, böyle $eylerden pek anlamadigim icin: Ben bir kanit istiyorum, gerkekirse türkiyeye giderim, gercekten savci kararimi lazim? Yardiminiz icin tesekkürler!!!
Ekleme: Doktor bana esnek bir zara sahib oldugumu ve sadece dogumda yirtilacagini söyledi, demekki daha halan zarin bir zarar görmemesi olmus olmasi lazim. Bunu bir doktordan tarafindan yazili olarak istiyorum (Attest). Doktorlar bu muaneden sonra ailelerde cikabilecek sorunlar yüzünden doktorlar bu muaneyi etmiyorlarmis. Bu muane icin savci karar gerekirmi$. Bilmem $imdi anlatabildimmi.
Re: Bakireligimi kanitlamak istiyorum
ne istediğiniz tam olarak belli değil