Bugün kredi başvurusu yaptım 1000ytl için 200 ytl KREDİ KULLANDIRMA ÜCRETİ diye bişey alıyorlarmış,bu neyin nesidir,zaten faizini alıyorlar?
Printable View
Bugün kredi başvurusu yaptım 1000ytl için 200 ytl KREDİ KULLANDIRMA ÜCRETİ diye bişey alıyorlarmış,bu neyin nesidir,zaten faizini alıyorlar?
Sordum banka söyledi zaten bunu, ama bankanın her dediği haklı bir işlem olmadığı için güvenemedim onların sözüne.
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
bankanın o ücreti almasının nedeni kredi geçmişinizi araştırma ve dosya açma ücretidir..
bankacı değilim ama kredi kullanmışlığım var..
halbuki ortak kullanılan bir havuz var ve tc kimliğinizi yazdıklarında daha önceki kredilerinizi hangi günlerde öedemelerinizi yaptığınızı kredi kartlarınızı her şeyinizi bir kaç tıkla görüyorlar ama masraflı bir işmiş gibi ücret alıyorlar..