Sahte kimlik ile Çek Karnesi Almak
İyi günler
2005 Yılında aracımı bir kısmı(7500ytl) çekle olmak üzere sattım çek karşılıksız çıktı sahibi bir çok kişiye aynı eylemi yapmış ve kaçmış.Cumhuriyet savcılığına başvurdum beni müdahil olarak bir davaya dahil ettiler.Sonra birini tutuklamışlar(sahte nüfus cüzdanı ile çek karnesi aldığı için) daha sonra bu kişi beraat etti ve karar "kamu davası açılması "diyerek mahkeme sonuçlandı biz ne yapacağız şimdi diye sorduk dava açılınca sizinde haberiniz olur dendi ama bir daha ses çıkmadı bu durumda bu konuyu nereden nasıl izleyebilirim bana haber verilmesi gerekmiyormuydu yardımcı olursanız sevinirim
Re: Sahte kimlik ile Çek Karnesi Almak
Bekleyin evinize durusma kagidi gelecektir gelmesi uzun surebilir.Benzer olay basima geldi
Re: Sahte kimlik ile Çek Karnesi Almak
Suçun işlendiği ve yargılamanın yapıldığı yer adliyesinde ki hazırlık kalemine gidip sanık ya da müşteki isminden öncelikle dosya esas numaranızı bulun, daha sonra bulmuş olduğunuz esas no ile hangi mahkemedeyse oraya gidip dosyanın akıbetini sorabilirsiniz. Bu konuda profsyonel yardım alabilmek için Avukat tutmanızı öneririm.