-
Emeklilik
Selam. Çok araştırdığım halde soruma net bir cevap alamadım. Bana yardımcı olacağınızı umuyorum.
Emekliliğini haketmiş %50 oranında özürlü bir kamu çalışanıyım. Yeni sosyal güvenlik yasa tasarısı yürürlüğe girdikten sonra emekli olursam emekli maaşımın düşük olacağı yönünde basında yazılanlar ne derece doğrudur? Diğer bir sorum da; emekli olduktan sonra özel sektörde çalışmam mümkün mü? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
-
Re: Emeklilik
Bu tür haberlere itibar etmeyin O haberleri bende izledim Yarı yarıya düşecek diyor böyle bir şeye imkan varmı Yer yerinden oynar Bu konuda benim bilgim yok ama böyle düzmece haberlerede inanmıyorum Emekli olacaklar ve olmuş kardeşlerimiz müsterih olsunlar
Diğer sorunuzu ben şöyle biliyorum Eğer emekli olupta başka bir işte çalışırsanız %10 tutarında sosyal güvenlik destek primi ödersiniz zararınız bu olur diye biliyorum yanlışım varsa bilen arkadaşlarım düzeltsin Saygılarımla
-
Sayın Cemaykutman bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Arkadaşlar lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saygılar...
-
Sanırım bu konuda bilgisi olan yok.