Ev Satilmasi Ve Evden Cikma Kanuni Sure
Bugun Evimizi Sattik Benim 1 Ay Oturmam Lazim Daha Once Sattigimiz Kisiyle Anlasmamiz Vardi Sozlu Olarak Mart Sonuna Kadar Kalabilirim Diye Adam Vazgecti.hemen Cikmalimiyim Yoksa Kanuni Bir Surem Varmi.icra Durumum Varda Ev Zaten Bos Adam Anlamior.yardimci Olursaniz Cok Sevinirim
Re: Ev Satilmasi Ve Evden Cikma Kanuni Sure
Alıntı:
aimar82 rumuzlu üyeden alıntı
Bugun Evimizi Sattik Benim 1 Ay Oturmam Lazim Daha Once Sattigimiz Kisiyle Anlasmamiz Vardi Sozlu Olarak Mart Sonuna Kadar Kalabilirim Diye Adam Vazgecti.hemen Cikmalimiyim Yoksa Kanuni Bir Surem Varmi.icra Durumum Varda Ev Zaten Bos Adam Anlamior.yardimci Olursaniz Cok Sevinirim
Biz de anlayamadık ne demek istediğinizi :o
Hem ev boş diyorsunuz, hem de 1 ay daha oturmam lazım diyorsunuz.
Evin 1 ay daha boş durmasındaki amacı anlamadım.
Su An Ben Oturuorum Sadece Bi Oda Dolu.1 Ay Icinde Icra Gelecek Onun Icin Oturmam Lazim.evi Bugun Sattik Hemen Cikmam Lazimmi Yoksa Kanuni Bir Surem Varmi
Neden alacaklıya yeni adresinizi bildirmiyorsunuz? Eğer borcunuzu ödeme imkanı yoksa yeni adresinize icra yaparlar.
Satın alan kişiyle önceden yapılmış başka bir anlaşmanız yoksa, (anlaşmayı ispat etmeniz gerekir) evi tahliye etmeniz veya kaldığınız süre için kira ödemeniz gerekir.
Hemen Mi Tahliye Etmem Lazim Yasal Bi Surem Varmi.1 Aya Ihtiyacim Varda
Satın alan kişiyle önceden yapılmış başka bir anlaşmanız yoksa, (anlaşmayı ispat etmeniz gerekir) evi DERHAL tahliye etmeniz veya kaldığınız süre için kira ödemeniz gerekir.
Ama Kiraci Olsam Belli Bir Yasal Hakkim Olacakti Degilmi
Yasal Bi Suresi Olmasi Lazim Degilmi?