-
Cep telefonu ihbarı
Herkese selamlar,
İnternet üzerinde yardım alabileceğim tek seviyeli site burası idi bu yüzden sizi tercih ettim umarım yardımcı olursunuz.
Olay şudur bundan 4 hafta kadar önce ikinci el cep telefonu satın aldım, bunun için bir sözleşme kağıdı doldurduk fakat benim hatam kişinin sözleşme kağıdını doldururken kimlik bilgilerini kontrol etmemem asılsız kimlik bilgisi , kullanılmayan bir cep numarası ve olmayan bir adres yazmış sözleşmeye yalnız ikimizinde imzası mevcut şu şu telefonlar şu tarihlerde satın alınmış ve satılmıştır diye , telefonu bir kaç hafta kullandım fakat imei kontrolü yaptığım da telefonun çalıntı olduğunu öğrendim telefonu telefoncudan alcaktım fakat oraya gelen bir müşteriden almıştım ben yinede telefonu telefoncuya götürdüm o da ben alırım diyince kendime sıfr bir telefon alarak onu telefoncuya bıraktım bu gün hattıma bir mesaj geldi türkcell den şu imei numaralı telefon(eski telim) çalıntıdır en yakın adli kuruluşa teslim ediniz diye fakat telefon benim elimde değil kim bilir o telefoncuda nerdedir bilemem benim herhangi hukuki kuruma başvurmam gerekirmi gerekirse ne yapmam lazım başıma bir iş gelirmi sırf bana ait olmayan bir telefonu bir dolandırıcıdan bilmeden satın alıp 3 hafta kullandım diye.
-
Re: cep telefonu ihbarı
eğer yapılcaksa bu konu ile yarınn sabah işlemleri başlatmam gerekiyor çünkü başka boş zamanım olmayacak ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
-
Re: cep telefonu ihbarı
nedir bu cep telefonlarından çektiğimiz ya