Oturduğum sitede yönetim ofisine girmem engellenmektedir
Sevgili avukat arkadaşlarım;
Bedensel engelli olarak hayatımı idame ettirmekteyim.Oturmakta olduğum sitenin yönetim ofisine girmem ve kullanmam yöneticiler tarafından engellenmektedir.K.M.K.genel kurulunda bu uygulama ile ilgili her hangi alınmış bir karar yoktur.2006/2007 dönemlerinde de site yöneticiliği yaptım.Tekerlekli sandalye'ye bağımlı olarak yaşamaktayım.Yönetime ofisin eski düzene alınması için verdiğim dilekçeye olumsuz cevap vermişlerdir.Ben bu uygulama ile bilgi edinme ve hürriyeti kısıtlama olarak görmekteyim.Tuvaleti kullanmam bile engellenmektedir.Bu konuda yönetim kuruluna hangi davaları açabilirim.Bir dönem önce bu uygulamaları ben yapmadım tüm sakinlere açık oldum.Engelim ile alay edildiğini ve kişilik haklarıma tecavüz olarak görmekteyim.psikolojim çok bozuldu bu olayı yasal yollarla çözmek istiyorum.
Vereceğiniz değerli bilgi ve yanıtlar için çok teşekkür ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle....
Re: Oturduğum sitede yönetim ofisine girmem engellenmektedir.
Yönetim ofisine girmeyi hangi sıfatla ve ne yapmak için talep ediyorsunuz?
Re: Oturduğum sitede yönetim ofisine girmem engellenmektedir.
Sayın Arkadaşım;
Yazımda belirtiğim üzre bedensel engelliyim.Ofis olarak kullanılan alanı sakinlerin hizmetine açtık.Görev yaptığım dönemde ofis her sakine açıktı.Sosyal tesis"lokal" olmadığı için aynı zamanda bu amaçla kullanmaktaydık.Şahsım hakkında T.C.K.'nun 547. ve 548.maddelerine uyan eylemlerde bulunan kişi,şahsıma yönelik bu uygulamayı başlatmıştır.Fiziki şartlar gereğince benim ofise bilgi almak ve talep,şikayetlerimi bildirmek için gittiğim anda gelebilecek ihtiyaçlarımın karşılanmasıda engellenmektedir.İbadet etmemde ayrıca men edilmiştir."tekerlekli sandalyede namaz kılmaktayım".Sosyal yaşama ait olabileceğim tek alan bu ofistir.Tecrit edilerek evden dışarı çıkmam engellenmektedir.En basit örneği hastaneye gitmek için yardım istediğim personelin bile yardıma gelmesi engellenmektedir.Danıştayın manevi tazminat gerektiren hallere uyan bir konumdayım."nette sayfasında okudum danıştayın"
Benim yetkili olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim;
1- Kişilik haklarıma saldırı olup olmadığı,
2-sosyal yaşamdan koparılmak istenmemin hangi ceza kapsamında olduğu,
3-şahsım hakkında isnatsız söylemlerde bulunarak kişisel haklarıma saldırı,
4-kişinin istihbaratçıyım diyerek beni alenen tehdit etmesi"yönetici"