Eve gelip teslim alınmayan evrağın, tekrar temini
Merhaba Sayın Hukuki.Net üyeleri
Öncelikle siteye yeni üye olduğum için, hepinize selamlarımı sunarım.
Sizlere bir konu soru yöneltmek istiyorum, eğer bilginiz dahilinde cevaplayabilirseniz beni mutlu edersiniz.
Soru: Akrabama savcılıktan gelen evrağı, akrabam evde olmadığı için diğer ev halkı imzalayıp teslim almamışlar, bu durumda İst./Beşiktaş'ta oturan biz ilgili evrağı nasıl teslim alırız, nereye gitmemiz gerek.
Saygılarımla
Re: Eve gelip teslim alınmayan evrağın, tekrar temini
Alıntı:
Akreptr rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Sayın Hukuki.Net üyeleri
Öncelikle siteye yeni üye olduğum için, hepinize selamlarımı sunarım.
Sizlere bir konu soru yöneltmek istiyorum, eğer bilginiz dahilinde cevaplayabilirseniz beni mutlu edersiniz.
Soru: Akrabama savcılıktan gelen evrağı, akrabam evde olmadığı için diğer ev halkı imzalayıp teslim almamışlar, bu durumda İst./Beşiktaş'ta oturan biz ilgili evrağı nasıl teslim alırız, nereye gitmemiz gerek.
Saygılarımla
Evrak savcılıktan gelmişse gidp savcılıktan alın diyeceğim de... 1-siz alamazsınız kim için gelmişse gidip o alabilir ve ya avukatı alabilir 2- gelen evrakta dosya numarası vardır onu da bilmiyorsanız hiç kimse alamaz...
cevabınız için teşekkür ederim
evrak teyzeme gelmiş, ancak teyzem evrağın geldiği adreste ikame etmiyor, orada akrabalarımız kalıyor, onlarda teyzeme gelen evrağı almamışlar, şimdi teyzem beşiktaş'ta savcılıktan gidip alabilir mi?
teşekkürler
Not: dosya numarası vb. bir bilgi elimizde yok, evrakta sanırım vefat eden eniştem ile ilgili olmalı.
Teyzeniz Beşiktaş Savcılığına gider, kimliğini götürür ve durumu anlatırlarsa yardımcı olacaklarına eminim
Teşekkür ederim cevabınız için
Saygılarımla