Sohbet Sitem içib ifadeye çağırıldım.
arkadaşlar bugun başıma bir olay geldi. eve iki üç polis gelerek bilişim suçları ofisine gelmemi ve ifade vermemi istediler. olay nedir die sordumuzda bişey sölemediler. bugun ifade vermeye gittimde öğrendim. benim sohbet sunucusunda bir bayanın telefon numarası dağıtılmış özellerde ve bu bayan şikayette bulunmuş. listede baya bir insan vardı. hatta ben karakoldaykende bir kaç kişi geldi onlarda aynı olaydan çağırılmış. bu ne kadar saçma bişeydir böyle. ne yapalım yani biz şimdi sohbet sunucularını kapatalımmı...
özelde yapılan görüşmelerden bizmi sorumluyuz.. hem zaten sunucumuzda grişlerde uyarılar var kimse ile şahsi bilgilerinizi paylaşmayınız die. olay geçen sene nisan ayında olmuş bir sene önceki log kayıtlarını tutma gibi bir sistem de yok. hem olayı yapanın nicki yada bir ismide yok. sadece şu siteden aldım numaranızı die bayanı rahatsız etmişler. ne yapmamız lazım nasıl bir yol izlememiz lazım. bilgilendirirseniz çok sevinirim
Re: Sohbet Sitem içib ifadeye çağırıldım.
yorum yapabilicek bilişim suçlarından anlıyan birileri yokmu acaba
Siteniz ücretli üyelik bölümü varmı ?
hayır ücretsiz normal sohbet sitesi nickini yazıp bağlanıyosun sohbet odalarına java ile..
Alıntı:
sagliklihayat rumuzlu üyeden alıntı
hayır ücretsiz normal sohbet sitesi nickini yazıp bağlanıyosun sohbet odalarına java ile..
Ücretli yaparsanız problem kalmaz diye düşünüyorum genelde ücretsiz olanlarda her halt yapılıyor yanlış anlamayın ben genel olarak diyorum ücretli olursa en azından kim nerden girmiş tüm bilgileri görebilirsiniz..
1 sene önceki bir olay için dava açılabiliyor mu?Zamanaşımı 6 ay değilmiydi?