ben bay olarak şitdetli geçimsizlik olarak, eşimle anlaşarak ayrılsak
7 yaşında kızımı ben nasıl alabilirim.Hakim sanırsam kızımı eşime verir.Eşimin bir rahatsızlığı yok,kızımı çok seviyorum.
Printable View
ben bay olarak şitdetli geçimsizlik olarak, eşimle anlaşarak ayrılsak
7 yaşında kızımı ben nasıl alabilirim.Hakim sanırsam kızımı eşime verir.Eşimin bir rahatsızlığı yok,kızımı çok seviyorum.
kızınızın velayetinin kime verileceği konusunda hakimin takdir yetkisi bulunmaktadır. anlaşmalı olarak boşanacaksanız anlaşma protokolünde çoçuğun velayetinin baba da kalacağı kararlaştırınız. hakim büyük bir ihtimalle çocuğunuz velayetini size verecektir...
selamlar...
ilginize teşekkür ederim.şimdi ben eşimle anlaşırken kızımı alırsam öyle boşanırım diye protokol yapmam mı gerek,öyle olursa eşim kabul etmez
çünkü eşimde kızımı almak isteyecektir.sizce ben, hakimden kızımı bana vermesini sağlayabilirmiyim şansım yüzde kaç acaba?
Sayın kambs;
kızınızın velayeti konusunda eşinizle anlaşmadığınız taktirde zaten anlaşmalı boşanma kapsamına girmez davanız.
Velayet konusunda karara etkili olacak krtiterler,anne bakımına muhtaç olup olmaması yanı sıra çocuğun bedeni, fikri, ahlaki ,eğitim v.b gelişmesine olanak sağlayacak ,çocuk için meydana gelebilecek tehlikelerin olmayacağı en rahat koşullar hangi yanca sağlanacağı yönündedir.
Anne bakımına muhtaç bir çocuğun anneye velayetinin verilmemesi için yukarıda yazdığım kriterlerin anne de bulunmadığı yonunde kuvvetli ,inandırıcı,ciddi delillerin bulunması gerekmektedir...
(Velayet konusunda karara etkili olacak krtiterler,anne bakımına muhtaç olup olmaması yanı sıra çocuğun bedeni, fikri, ahlaki ,eğitim v.b gelişmesine olanak sağlayacak ,çocuk için meydana gelebilecek tehlikelerin olmayacağı en rahat koşullar hangi yanca sağlanacağı yönündedir.)
Bu yazınıza göre ben bir resmi kurluşta çalışıyorum ve iyi bir kariyerim var ,aynı durumda eşimde bir resmi kuruluşta çalışıyor ve bir keriyeri var.
Sizce 7 yaşındaki kızımın anne bakımına ihtiyacı varmı bir hakim düşüncesiyle cevaplarsanız sevinirim.Kızımın velayetini alma şansım yüzde kaç? kızımı kaybetme riskine ,girmek istemiyorum.
Kızım olmadan asla
--------------------------------------------------
*siz hiç göz yaşları akmadan ağlayan gözleri bilirmisiniz ? *
Evet.7 yaşındaki çocuğun anne bakımına ihtiyacı vardır.
önce teşekkür ederim.
Ozaman kızımın velayetini eşime verme olasılığı yüksek mi ?
----------------------------------------
"Beni öldürmeyen şey beni güçlendirir"
Nietche
Verdiğiniz bilgiler yönünden yüksek olasılık olarak düşünmekteyim.
Hoşkalın...
ilginize çok teşekkür ederim.