İsim Tashihi - Ne yapabilirim?
Merhabalar,
11/12/07 tarihli isim tashihi davamla ilgili karar verildi, dilekçem dogrultusunda davam lehime sonuclandı. Yani ismimi değiştirebildim. Ancak mahkeme kalemine ilamı almak için gittiğimde 'Basın İlan Kurumu'na verilmek üzere beni bi dilekçeyle oraya yönlendirdiler.Gazeteye ilan verilmesini ve örneklerinin mahkeme kalemine getirilmesi için. Ben bu süreden sonra şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve basın kurumuna gazete ilanı için gidemedim. Benim sorum nüfus müdürlüğüne ve yahut kütüge kesin bir bilgi gittimi. Şuan hala eski ismimle olan kimliğimi kullanıyorum.İlamla birlikte hiç bi yere gidip düzeltirme yapmadım. Haziran ayında Öss ye giricem. Herhangi bir problemle karşılaşırmıyım ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:)
Re: İsim Tashihi. Ne yapabilirim?
TC kimlik numaranız ile sorgulama yapın.
Peki gazete ilanı olmadan, sadece elimde olan mahkeme ilamıyla resmen değişiklik yapabilir miyim ?
Hayır. Çünkü ilan olmadan karar kesinleşmez.
Re: İsim Tashihi - Ne yapabilirim?
slmlar acaba yarım bıraktığım için ilerde herhangi bi problemle karşılaşırmıyım.
Re: İsim Tashihi - Ne yapabilirim?
slmlar acaba yarım bıraktığım için ilerde herhangi bi problemle karşılaşırmıyım.cevablarsanız çok sevınıcem =(