Memurluktan kadrolu işçiliğe geçiş
Merhaba
öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim adım Aydın.15 ocak 2007 tarihinde beri Tokat Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde mimar olarak memurluk hayatıma başladım.Bu benim ilk devlette çalışmam.
Sorum şu;
henüz asaletimi almadım ve Ankara'ya staj eğitimi almaya da henüz gitmedim.(3 mart-18 mart tarihleri arasında staj göreceğiz.) Durum bu iken ben memurluktan kadrolu işçiliğe geçiş yapabilirmiyim ve hangi şartlarda bu gerçekleşebilir?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.
Re: Memurluktan kadrolu işçiliğe geçiş
sanırım bilgisi ve en öenmlisi ilgisi olan yok
yine de bekleyeceğim
tabiki geçiş yapabilirsiniz.
memur iken istifa etseniz dahi ertesi gün işçi olarak göreve başlayabiliriniz.
emsaller çok...
maaşı az bulup işçi olan onlarca insan var
[QUOTE=postacı82;161153]Merhaba
öncelikle yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim adım Aydın.15 ocak 2007 tarihinde beri Tokat Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde mimar olarak memurluk hayatıma başladım.Bu benim ilk devlette çalışmam.
Sorum şu;
henüz asaletimi almadım ve Ankara'ya staj eğitimi almaya da henüz gitmedim.(3 mart-18 mart tarihleri arasında staj göreceğiz.) Durum bu iken ben memurluktan kadrolu işçiliğe geçiş yapabilirmiyim ve hangi şartlarda bu gerçekleşebilir?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür eder işlerinizde başarılar dilerim.[/Q Bu kadar işsiz insan varken iki iş birden ayağınızda.Çok şanslısınız.Biran önce karar verin bence.
Memurluk ile işçilik farklı şeyler.Aralarda geçiş olmaz.Ama memuriyeti bırakıp hemen işçi olabileceğiniz gibi işçiliğide bırakıp memur olunabilir.Yani anlayacağınız kurumunuzdan muvafaakat almanız gerekmez.
Cevap: Re: Memurluktan kadrolu işçiliğe geçiş
Memurluktan kadrolu işçiliğe geçişin avantaj ve dezavantajları nedir? Emeklilik veya çalışır durumdayken dezavantajları çok mu? Geçmek mantıklı mıdır?