Re: Üye veritabanı hakkında
Alıntı:
asifblack rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
Şimdi ikinci kurulan site yasal olarak suç işlemiş durumda mıdır sizce?
Site adını diğerine vermeyen ilk ortak, ikinci ortağa üyeleri bu şekilde ikinci siteye alamazsın diyor çünkü..
(Ama biliyorsunuzki biz bir siteye üye olduğumuz zaman başka firmalar üye bilgilerimizi buralardan alarak bizlere ulaşabiliyorlar)
Bu konuda acil yorumlarınızı rica ediyoruz.
Saygılarımızla.
Bana göre suç sayılır ilk ortak mahkemeye verebilir benim düşüncem bu yönde alan adları 1 kişi üzerine kayıt olur ama iki kişi arasında yasal bir sözleşme varsa ikinci ortak siteden pay alabilir ama sözleşme yoksa havasını alır bu benim düşüncem ayrıca bir siteye üye olduğunuz zaman başka firmalar üye bilgilerinizi buralardan alamazlar alma olayı nasıl olur üye olduğunuz site sizin bilgileri 3. şahısa satabilir yada bağlı bulunduğu server sahibi bunu yapar başka yolla alınması çok zor hatta imkansızdır
Peki yeni sitenin yönetimi üyelere toplu mail gönderimi yaparsa,
kısaca "bu yayın organın yönetimi bu şahıslardır, eski kadronu bir bağlantısı yoktur, dolayısıyla talep edenlerin üyelikleri silinecektir" denilse..
Ve aynı zamanda ortak olduğuna dair elinde resmi sözleşme değil ama kanıt ve şahitler var ise durum değişir mi?
Son sorduğunuz resmi sözleşme sorusunu Avukat arkadaşlar cevap verirse daha iyi olur.
Domain adı kiminse site onundur ki resmi sözleşme yoksa
İyi de ben domain adından bahsetmiyorum ki, Avukat değilseniz eğer, yönlendirmemeniz çok daha sağlıklı olur inanın.
Alıntı:
asifblack rumuzlu üyeden alıntı
İyi de ben domain adından bahsetmiyorum ki, Avukat değilseniz eğer, yönlendirmemeniz çok daha sağlıklı olur inanın.
S.n asifblack bu siteye sadece avukatlar üye değil profilimdede avukat yazmıyor siz bir soru sordunuz yorum istediniz bende yorumumu yaptım eğerki mümkünse avukat olanlar cevaplasın deseydiniz yorum yapmazdık sizce haksızmıyım....
Alıntı:
migiri rumuzlu üyeden alıntı
... sizce haksızmıyım....
Bence haklısınız.