Yöneticimiz meşrumu değil mi?
Kiracıyım. Yeter çoğunlukla toplanan olağan kurul toplantısında yeni bir yönetici seçildi. Bu toplantıda, divan başkanı seçildi, alınan kararlar boş bir kağıda yazılmıştı, ve katılımcılar da boş bir kağıda isim yazıp imza attılar (yani karar defterine o gün herhangi bir şey yazılıp imzalanmadı.) Toplantıda 2-3 kiracının vekaleti yoktu. Ancak divan başkanının bu konuda herhangi bir itirazı da olmadı ve oylama ile yeni yönetici seçildi. Ancak toplantı sonunda eski yönetici, defteri ve hesap durumunu, yeni seçilen yöneticiye teslim etmedi, vekaletsiz oy kullanıldığını beyan ederek yeniden toplantı yapacaklarını söyledi. Yeniden toplantı yapılmış ve ilk toplantıda kaybeden aday başkan seçilmiş. Yeni seçilen yönetici de yönetimi devir alamadığı için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. Bu durumu içime sindiremediğimden aidatlarımı ödemedim. Gerekçem; şu anki yöneticinin meşru olmadığıdır.
Şu anki yönetici ise beni icraya verdi. İcraya itiraz ettim. Ancak bu kez de ev sahibimi mahkemeye vererek aidatları alacağını söylüyor.
Ne yapacaığım konusunda;
Bir yol gösterirseniz çok sevineceğim.