Uyuşturucu Madde Alırken Yakalanmak
Dayım uyuşturucu madde alırken uyuşturucu satıcısına 50 ytl para verip 30 ytl lik uyuşturucu madde alıyormuş uyuşturucu satıcısı 20 ytl geri vermiş ve tam uyuşturucu maddeyi verirken polis baskını olmuş ve dayım kaçarken yakalanmış ama üzerinden uyuşturucu madde çıkmamasına rağmen üzerine aldığı 20 ytl daha önceden polisler gizli olarak o uyuşturucu satıcısınla alışverişe girip 20 ytl lik uyuşturucu madde almışlar ve o 20 ytl in numarasını almışlar ve bu parada dayımın üzerinde çıktığı için karokala adliyeye ordanda ceza evine koydular dayım bu durumda nasıl bir ceza yer avukat tutmalımıyız yoksa baro avukat tayin edermi avukatlık ücretleri nasıldır başımıza ilk defa böyle bişey geldiği için baya bi sıkıntı çekiyoruz yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Re: Uyuşturucu Madde Alırken Yakalanmak
bana yardım edebilecek bir kişi yok mu? yardım eden olursa çok mutlu olurum çünkü çok zor durumdayız
okadar kişi bakmış bir kişi bile yardım edememiş:S
Sayın this life, öncelikle geçmiş olsun.
Dayınız TCK Md. 191'de ele alınan "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı satın almak, kabul etmek veya bulundurmak" suçundan dolayı tutuklanmıştır. adı geçen kanun maddesindeki hapis cezası 1 yıldan 2 yıla kadar olup genellikle hapis cezası yerine tedavi veya denetimli serbestlik tedbirine hükmedilir.
Bence baronun görevlendireceği avukattan ziyade, özel vekalet ilişkisiyle avukat tutulması daha yerinde bi karar olur, Avukat vekalet ücreti şehirden şehire farklılık göstermekle beraber avukattan avukata da farklıdır. Vekaletlendireceğiniz iyi bir avukat ile dayınızın tutukluluk halinin kaldırılacağını düşünüyorum. Saygılarımla.
tşk ederim avukat bey bilgilendirmeniz için